liceslices11 Bebegim 3.ayina giris yapti internette ve hatta uygulamada bile gece emzirmek icin uyandirip uykusunu bolmemem gerektigini yaziyor, su anda 4-5 saate bir kaldirip emziriyordum. Siz bu ayda tum gece uyumasina izin verdiniz mi?
KrasavcikMalcik liceslices11 doğduğundan beri gece asla uyandırmadık kendisi ne zaman kalkarsa o zaman emziriyorum
liceslices11 isufumveben tum gece daha denemedim ama 4-5 saat sonra uyandirdigimda zor kalkiyor daha uyumaya devam etmek istiyor gibi
liceslices11 Dlk55blt-rdvn ben de uyandirmak istemiyorum acikcasi. Gunduz zaten hic uyumuyor bari gece uyusun 😂
Dlk55blt-rdvn liceslices11 uyandırmayın ozaman bizimki yenidoğan zamanlarında bile 2 saate bir kendisi uyanırdı sonradan saat başı hatta 10 dk da bir uyanmaya devam etti🥹
Sevincbg Biz de 4 ay 15 günlüğüz. 3. Ayda doktorumuz kendisi uyanmazsa besleme demişti. 6-7 saat uyuyordu ama geçici bir süreçmiş. Sanırım 4. Ay atağını yaşıyoruz çok sık uyanıyoruz gece.
liceslices11 Sevincbg evet sanirim 4.ay atagina girmis sizin bebeginiz. Herkes uykuda problem yasiyormus biz de yasayacagiz 1 aya, hepimize kolay gelsin 🙏🏻
liceslices11 Dlk55blt-rdvn Uyandirmayayim artik bence de 😃 tam doymuyor olabilir mi bebeginiz? Benimki de gunduzleri oyleydi 10 dakika uyuyup uyaniyordu yeni farkettim aslinda emmek istiyormus cocuk açmış meğer 🙈 tekrar emzirince guzel uyudu
Dlk55blt-rdvn liceslices11 omun emdiği kadar hiç bi çocuk emmiyordur heralde yani açlıktan değil bizimki