Bebeğim şuan tam 2 aylık ve sarılığımız hala devam ediyor. Değeri çok yükselmediği için doktor kendi haline bırakıyor ama ben çok takıyorum haliyle. Uzayan sarılık dediler. Doğduğundan beri uykusuzluktan perişan oldum sürekli emzirdim. Geçmeyince acaba sütüm mü yetmiyor dedim, mama+ meme devam ettim hala o şekilde devam ediyorum. Mamayı 60 ml veriyorum bazen isterde 90a çıkıyorum. İştahlı bir bebek aslında sürekli emziyorum ama geçmiyor sizce atladığım bir nokta mi var?
Her istediğinde meme veriyorum arti olarak uyuduğu zamanda 2 saati geçirmiyorum ben uyandırıyorum emzirmek için. Eşim kızıyor, doktorlar uykuya da ihtiyacı var diyor bırak uyusun diyor. Ama içim rahat etmiyor artık aç yatıyor gibi hissediyorum sarılığı geçmediği için. Zaten göğsümde de emerken uyumaya devam ediyor. Bu arada doğru emzirme taktiği ile emzirdiğime eminim. Mamayı da günde 2 defa veriyorum, sütümün az olduğunu hissettiğimde. Sizce arttırmalı miyim? Fazla mama vermek istemiyorum o yüzden sütüm az olduğunda veriyorum. Birde beslenme sıkkığı gündğz ve gece normalde ne kadar olmalı? Kaç saati geçmemeli ve kaç cc olmalı?Bilginiz var ise cevaplarsanız çok sevinirim
Yanıtla