gizarem 9 aylık bebeğim hasta 😪 dün acile gittik bademcikleri şişmiş burun akıntısı ve hafif öksürük var antibiyotik verdiler ilaç olarak doğal olarak bilinen iyi geleceğini bildiğiniz kürler tarifler varmı arkadaşlar
benimbebegim gizarem Instagram kullanıyorsanız denk gelmişsinizdir belki sarımsak bal limon kürüne, ben onu yoğurt limon sarımsak olarak veriyorum hasta olacağını hissettiğim zaman etkisini görüyoruz gerçekten
gizarem @benimbebegim yok denk gelmedim sadece sarımsak yağ karışımını ayak altına sürüldüğünü duydum ama çoğu kişi ayağımız yandı yazmış dı sizin yazdığınız da bal var 1 yaş altına olmaz ama diğer malzeme ler Le çok az yapıp vereyim umarım şifa olur teşekkür ederim
benimbebegim gizarem bal bende vermiyorum yoğurta katıp öyle yediriyorum üç dört kaşık blendardan geçirince minicik oluyor
benimbebegim Cerenimmmmm blendardan geçirince minicik oluyor bir sarımsak yoğurt ile veriyorum ben, instagramda hastalanmayancocuk diye bir sayfa var yeşil profilli ordan da bakabilirsiniz detaylı