ikrabsra Kizlar kizim sadce uyurken ve dis donemi kullandi suanda uyku icin aliyor fakat dislere sorun olur diye onu da biraktirmak istiyorum aranizda biraktiran var mi nasil biraktirdiniz
UcuBulunamayanBant ikrabsra oglum surekli emziklerini parcaliyordu en son yeni emzik almadim yirtik emzigi 1hafta falan emmeye calisti sonra bakti olmuyor kendiliginden birakti istemedi bidaha emzigi kesebilirsiniz yani o sekilde ememeyince bir sure sonra kendliginden atarm kardesimede bu yontemle biraktirmistik
Goktugbey ikrabsra son aldığımız emzikleri ısırdığı için parçalamıştı. O şekilde de istemedi biz de yenisini almadık. Bıraktı yani
Birdunyabircennetannesi ikrabsra Oğlum aşırı düşkündü ve hep 0-6 ay emzik kullandı Büyüğünü asla aldıramadım 26 aylıkken bıraktı Çok korkuyordum çünkü zaten uyku problemi olan bir bebek O yüzden cesaret edip daha önce bıraktırma kararı hiç almadım Ağustos ayında tatile gittik ve denize giderken emziği pansiyonda unuttum Annem deneyeyim yoruldu böyle uyur belki dedi Denedi ve uyudu Birden dank etti Hadi dedim tam zamanı Burada yoruluyorken bıraktırabilirsin dedim ve bıraktı O kadar korkuyordum ki ama çok kolay bıraktı 🤷 Çok şükür eve gelince de çok aramadı Sordu bizde bebeklere verdik sen artık büyüdün oğlum dedik
sumeyyepy ikrabsra biz de sizin gibi az kullanıyorduk, bir gün hiç emzik kullanmadan geçmişti sonradan farkettik bugün hiç emzik almadı bırakalım diye öylece bıraktık
Endmzakyol UcuBulunamayanBant valla 10 gündür yırtık emziği kullaniyo bırakır diyorum atar diyorum ama birakmiyo dayanamadim yeni emzik sipariş verdim zaten uykuya geçişte aliyo sadece şu an 10.5 aylık aslında bıraksın istiyordum ama olmadı pes ettim 🤭
UcuBulunamayanBant ikrabsra iste o yirtik emzigi veriyordum ememeyince kendi birakti istemedi o yuzden de uykusunu etkilemedi kendiliğinden bırakınca
Cemre34 Bir yaşına girdi üç dört günde bıraktırdım annemlere yatıya gidecektim aradım bulamadım fırsat bu fırsat dedim annemlerde hiç sıkıntı çekmedim uykuya çabuk daldı eve geçtim huzursuzlandı eli sürekli ağzında uykuya dalamıyor gece kalkıp ağlıyordu ağzında kocaman bir yara çıktı yemek yiyemez hale geldi bir yaş aşısınıda bir hafta sonraya ertelediler şuan iyi yarın bir yaş aşısını yaptıracağız emziği bulduğumda kesip verdim Artık büyüdün bak emziğin olmuyor dedim eline verdim inceledi ağzına koydu çıkardı bir kaç defa emmeye çalıştı sonra pes etti süreç olarak üç günde unuttu benim için zor oldu çünkü memeyi 3. Ayda bıraktı emziğe çok bağlıydı beni daha çok ağzındaki yara (elini sürekli ağzına götürdüğü için mikrop kaptı yara oldu )zorladı
aymiradurum Birdunyabircennetannesi kızım 10.aylik hala 0.6 ay emziği tutuyor benimkide Philips avent 18 ay emzigini aldım asla tumtmuyor midesini bulandriyor küçük emzikle doğduğunda kullandığı emzigiyle devam ediyor başka hicbisey almiyo
sumeyyepy Bir yaşında biraktik biz de, benim korkum da dişleri etkilemesiydi, 13 ay ataginda simdi ama yine de iyi ki bırakmışım alıştıkça bırakması zor olur bence
zeryaaa Bebelwrde bir dönem oluyor eline geçen herşeyi camdan atıyorlar tamda o sırada ortlıkta 3 4 emzikle gezen oğlum aşağı attı biz getirdik o tekrar at getir birkaç kere oyle oldu sonra dedim bi daha atarsan getirmeyiz artık emzik yok. Her istediğinde kucağıma aldım camdan baktı yerde olduğunu gördü ses etmedi bizde 1 hafta kadar hiç kaldırmadık yerden gidip gelip bakıyordı oyle unuttu aşırı bağımlıydı 27 aylıktı bıraktığımızda
Elifmihre ikrabsra benim kızım hiç kullanmadı ama şuan dişlerini kaşımak için alıyor ısırıyor oynuyor geri atıyor