Aysedemir__ Selam kızlar 3 aylık bebeğe su verilir mi kaynanam su verin diyor çay kaşığı ile kafayı yedirtecek benim bildiğim ilk 6 ay anne sütü sadece su verilmiyor
Themom_ Aysedemir__ 10 gün sonra 6 aylık olacağız Allah nasip ederse bu zamana kadar bir çay kaşığı dahi su vermedim. Anne sütü ve mamadan alıyor alacağını. Günü tamamladığımız da ek gıdaya geçtiğimzde 1-2 kaşık suda o zaman vermeye başlayacağım doktorumuz öyle söyledi🤗
irva Aysedemir__ Mama içiyorsa sonrasında bir çay kaşığı kadar verilir ağzında pamukçuk olmasın diye.Emziriyorsanız da çok sıcaklarda verilebilir az az.Mama ile büyüdü oğlum her 2 doktorumuzda mama sonrası verin demişti.Bazı arkadaşlarım inat edip mesela vermemişlerdi günlerce pamukçuk ile uğraştılar.Benim hiç öyle derdim olmadı.Bazen eski insanlarımızın söylediği şeyler boş değil.
Dido01 Eskilere kalsa 6 aydan önce her şey mübah hem anne sütünden karşılıyor su ihtiyacını mama içiyorsa da mamadan doktorunuza danışın derim ben yazın çok sıcaklarda 1 çay kaşığï verdim günde ama o da 5 6 kez dir fazlası yok
Eliaemir Verilmezmiş canım ben çok araştırdım böbreklerde rahatsızlanan oluyormuş zaten anne sütü ve mama ile yapılan su ile karşılanıyormuş ihtiyaçları .