CuteBadesMama Grupyildizi inanın haftada hatta bazen iki haftada bir suluyorum aldığım günden bu yana. Toprak değişiminden sonra başladı. Sulamayla ilgili kesinlikle değil.
yagmurkokusu_ CuteBadesMama sinekler topraktan kaynaklı oluyor ya da kurumuş çürümüş yaprağına geliyor benimde bir çiçeğini un biti sardı dün hallettim herşeyini değiştirdim sineklenme sıcaktan etkilenip su geçirmez saksısı varsa vay haline
slkmsncemile CuteBadesMama bide kalitesiz toprak sinekleniyor. Daha kaliteli bir toprak kullanmanızı öneririm 🥰
CuteBadesMama slkmsncemile yaa Migros’tan aldım. Çok pişmanım zaten sormayın. Heves ettim saksılarını genişleteyim dedim, toprakları yenilensin kendilerine gelsinler diye düşündüm ama çok çok pişman oldum 🤦🏻♀️
slkmsncemile CuteBadesMama CuteBadesMama Sigara içen biri varsa içerken küllerini yaya yaya atsın çay kaşığı ile karıştırın sinek kalmaz. Birde marketten değil internetten araştırıp yeni toprak sipariş et. Yenilersin. Toprak bitkinin her haştına etki ediyor
Grupyildizi CuteBadesMama birde cicegi genislesmek isterseniz kucuk saksiya dikin cok kucuk degilde cicegine gire cunku cicek saksi kucuk olunca kokunu cbuk salip ustten buyuyo saksi buyuk olursa surekli kok yapmaya calisir gelismez cicek
CuteBadesMama Grupyildizi Çok mantıklı ama her çiçek içinde geçerli değildir sanki. Ama dediğiniz bonsaim için çok doğru. Onun saksısını büyüttüm mesela daha gürken seyrelmeye başladı.
CuteBadesMama slkmsncemile Ben kullanıyorum zaten sigara 😅 Ama eve o kül kokusu sarmaz inşallah birde onunla uğraşmak istemiyorum 😆
HasGok-001 CuteBadesMama Gövdesine yapraklarına değmemesi gerekiyordu tekrar üstten bir su fışkırtın umarım kurutmaz bitkileri direk toprağa verilmesi geeekşyordu
CuteBadesMama HasGok-001 Takip ediyorum inşallah bir şey olmayacak 🙏🏻 Bayağı azalma var bu arada etkili olacak sanırım çok teşekkür ederim size de tekrardan 🙏🏻