Melekasll İnternetten d vitamini almıştın ocean ama üts de kayıtlı değilmiş sonradan farkettim kullanmaya devam etmeli miyim bebeğime bir zararı olur mu?
Fulihkn Melekasll böyle şeyleri hadi kendinizi geçin ben şahsen bebeğime ilaç damla vs güvenemem internetten söylemeye o dediğiniz marka eczanelerde var yani neden internetten alıyorsunuz onu merak ettim açıkçası ucuzluktan mı neyden acaba
mrsheisenberg Melekasll internet dediğin yer neresi tam olarak resmî güvenilir siteden alırsın sıkıntı yaşamazsın
Femme1 Melekasll takibi etme. Ben mama bez bile almiyorum guvenemiyorum. Bi kac kere baktim gaz damlasi alacaktım güvenemedim
Aslan1 Buraya yazmanız bile garip orijinal değil yani zehir mi ne artık içindeki direk çöp hatta şikayet …böyle şeyler eczaneden alınır ya hatta bebeklerle ilgili ne varsa eczane güvenilir
livanurvealpinannesi61 Aslan1 haklısınız eczane güvenli ama 1 e 2 katıyorlar bir kutu mamayı babam 300 400 TL almıştı balık yağı aldı 500 TL civarı verdi trendyol da 300 TL herkes bu paraları veremiyor malesef orijinal ürün satan siteler var her site güvenli değil
Bebekcino Melekasll Farketmesen neyse anlarımda çakma bir ürünü hala vermelimiyim diye sorman kaçıncı seviye rahatlık bilemedim . Senin bir doktora gidip çocuğa çakma vitamin verdim birşey olurmu diye sorman lazım .
_YanakReisinAnnesii Melekasll tabiki de devam etmeyip çöpe atin direkt. Bu tarz şeyleri de bundan sonra 3-5 fazla verip eczaneden alın sağlık bu şakaya gelmez allah korusun .
livanurvealpinannesi61 Melekasll hangi siteden aldınız ben güvenilir yerden alıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
Dfncgdm2022 Melekasll boyle seylerı nasıl guvenıpte ınternetten alabılıyorsunuz anlamıyorım hemde bebegınıze yanı fıyatı daha uyguna gelıyor dıyemı