Seher0635 Bebeğim 8 aylık emeklemiyor beni üzen bu değil de yatarken kalkar pozisyona oturken tutunup ayağa kalkamıyor bunları emeklemedigi için mi yapamıyor acaba merak ediyorum?
mihrammmmmm Seher0635 emeklemeyi destekleyici hareketler var onları yapabilirsiniz. Her çocuk emekleyecek diye bir şey yok direk yürüyenler de var üzülmeyin. Kaslarını güçlendirici aktiviteler yapmayı deneyin derim
melo23 Seher0635 acele etmeyin benim oğlumda 8 aylık emeklemiyor emekleme bi gelişim basamağı değil yani yapmasada çok önemli değil ayağa kalkmakta daha yeni yeni yapar bunları benim oğlumda otururken biraz poposunu kaldırıyor daha bi yerlere tutunup kalkma yok yapacaklar zamanla :)
As06- Seher0635 ayağa kalkmayı miyi yapmıyor benim kızım 10 aylıktı emekledi ve emeklemesiyle kalkması bir oldu fakat 15 aylıkken yürüdü bende çok dert ediyordum egzersiz felan yaptırıyordum
Busra2089 Seher0635 10 aylık emekledi ve sıraladı.. 13 ayın sonunda yürüdü.. Keza emeklemek zorunda da değil bebekler.. Hatta 18.ayına kadar yürüyememeleri bile çok normal.. Her bebek farklı.. Zamanla öğrenecektir.
Artemiss_ Seher0635 9 aylık benim oğlum tutunup kalkıyor ama hala tam anlamıyla emeklemiyor sürüne sürüne gidiyor emeklese bile hemen düşüyor. Her çocuk gelişimi farklıdır ve aceleye gelmez boşuna kendinizi üzmeyin ❤️
Tubaalprsln Seher0635 Benim bebeğim 10 buçuk aylık hala ayağa kalkamıyo 10. Ayına girmeden 1 2 gün önce emekledi 9 aylıktı sanırım geri geri emeklemeye başladı her çocuğun gelişimi farklı akışına bırak 😊
fa_sena_y Seher0635 evet emekledikten sonra gerisi geliyo. benim kızım 11 aya yakın popo üstü emeklemeye başladı aynı zamanda yatarken oturmaya başladı. 1 ay sonra normal emekledi aynı anda da tutunup ayağa kalktı.
Liva123 Seher0635 benim kizim da 8.ayin ortasina dogru emekledi endiselenmeyin . Emeklemek gelisim basamagi degil zaten