Aylingneess Edaertas-28 diğerlerinden bi farkı Yok aslında benimki hemen eriyor hatta bazen çok ağladığında 2-3 çalkalayıp veriyorum erimiş oluyor
esractn Edaertas-28 biberonun mu küçük iyi çalkalanmiyor ki acaba ? Ben büyük biberon kullanmaya baslayinca çözüldü hepsi
Oglusum5357 Edaertas-28 calkalama cnm zten yeterincr gaz yapiyor calkalayinca cok fzla kopuruyor daha cok gaz yapiyor. Plastik ya da porselen bi kaşıkla karıştır sonra alt ust et sadece
Keskin Merhabalar benim bebeğimde reflü var gaviscon lansor kullanmama rağmen önüne geçemiyorum kusmanın sma kullanıyorum en son çare AR mama alayım diyordum sizler de reflü sebebiyle mi kullanıyorsunuz eğer öyleyse bi yararı oldu mu
Aylingneess Keskin çok faydası var ama tabi ben doktor onaylı kullanıyorum kullandığım andan itibaren kesildi kusması
Crocus Keskin tabikide çok faydası var anti reflü maması. Aptamil AR kullandık ilk o bizde alerji yaptı. Mamadan olduğunu çok sonra anlayabildik. Bebelac gold AR kullanıyoruz şükür ki geçti kusması
Kvseeer16 Ececavus biberonu çalkalamadan önce bı kaşıkla karıstrıp erit mamayı hem gaz daha aza iniyor hem o hava kabarcıkları bir nebze azalıyor
Keskin Aylingneess devamlı mama Almadığı için ben geçmedim dr um demişti 2 aylıktı ozaman.ağırlıklı anne sütü.peki mama kabızlık yaptı mı
Aylingneess Keskin başlarda biraz zorlandı 1haftada düzeldi alıştı şimdi günde 2kez rahat bi şekilde yapıyor kakasını
Melikeakiner [bilinmeyen] Suyunu çokmu sıcak koyuyorsunuz acaba, ılık suyla yapın ve kaşıkla karıştırın. Birde bu mama normal mamalara göre daha kıvamlı. Kusmayı kesmesi için.
ovguaydin AR mamalarda lif oluyor bebek kusmasın diye, ondan biraz koyuda oluyorlar. onu önce kaşıkla karıştırın sonra çalkalayıp 2-3 dak bekletin, ben böyle buldum yolunu. AR mamaların hepsi aynı oluyor
ozlemsenel Bence de kaşıkla karıştırmak mantıklı, çok sıcak yada soğuk su kullanmayın bi de biberonu büyütün