GulsumCinar Oğlum 4 aylık. Bugün sağ alt çenesinde beyazlık ve dişe benzer ama diş olmayan bir sertlik gördüm. Belki dişe de çevirecek bilmiyorum ama. Ön dişleri çıkmadan ve bu kadar erken diş çıkması normal mi yaşayan var mı yardımcı olur musunuz?
GulsumCinar Azraada58 diş incisi nedir diye sorsam yanlış anlamazsınız demi,ilk annelik valla tecrübesizlik
Azraada58 GulsumCinar ahh bilmem mi bende öyleydim burda ögrendim damaklarında beyaz beyaz kabarcıklar oluyor yani dişinin gelmeye yakın oldugunu gösteriyor biz zaten 3.5 ayda gördük 4 ayda diş cıkarttı
GulsumCinar Peki diş sıralamasına göre ön dişleri çıkması gerekmiyor mu? Bu arka tarafta çünkü. Ön diş cıkmadan arkadan çıkar mı ya Bu arada teşekkür ederim resimli falan gayet güzel cevapladınız
Yrnkskn Kızlar bende Bi şey sormak istiyorum kızım 11 aylık hala hiç dişi çıkmadı normal mi böyle olan var mı
GulsumCinar Yrnkskn görümcemin kızı 1bucuk yaşında diş çıkarmıştı doktorlar normal demişti. İsterseniz bir doktora danışın ama normal olması lazım