Guzel-bebegim Kizlar herkese slm benim bebeğim 1aylik 2gunluk 30gunlik olduğunda kalça testi yapıldı bebekte sorun olduğunu söyledi doktor 2bezin arasına havlu köy bağla dedi benim bebeğim çok küçük daha oda çok ağır oluyor napmaliyim bana bir fikir verin lütfen😔
kubraselcuk Guzel-bebegim öncelikle geçmiş olsun kalça çıkığı mı var yoksa kalça gelişim geriliği mi? Bizde 44 günlükken sol kalçada gelişim geriliği çıktı 3 hafta geceleri frejka yastık gündüz çift bez taktık sonrasında düzelmişti bende baştan çok korktum çok ağladım ama bazı bebeklerde kalça gelişimi geç tamamlanırmış o yüzden korkmayın düzelir inşallah
Guzel-bebegim Nacafa aslında koyduğum bezde güzel ama bebeğin bacağın arası çok ayrık kaliyo busegerde ileride öyle kalıcak diyd endiseleniyorum
Guzel-bebegim İnsalah doktor tambilgi vermedi bebeklerde bugorulur dedi ikinci bebek bezin arasına havlu köy dedi oda çok ağır oluyo kiyamiyorumda japicamj bilmiyorum
kubraselcuk Guzel-bebegim ayrık olması lazım zaten düzelmesi için üzmeyin kendinizi doktorun dediğine uyun bir sorun olmaz inşallah