Edaa_K busraaege25 merhaba ben daha önce kızıma mollers almıştım fakat asla içmedi şimdi doktor tavsiyesiyle wellcare uniq kullanıyorum çok memnunum içerik olarakta wellcare mollersten daha iyi araştırın dilerseniz
Marjinal_Anne2 Aysegul93 ya bende onu almak istiyorum ama açılınca üç ay içerisinde bitmedi hiç o yüzden hep çöp oldu siz bitirebiliyor musunuz
Nacafa Aysegul93 çocuğunuz balık yemediği için mi aldınız yoksa değerleri yüksek kalsın düşmesin diye mi? Bizim doktorumuz balık yediği sürece balık yağı verme demişti ama şu an bulunduğum yerde balık bulamıyorum acaba kullansam mu diye düşünüyorum
Aysegul93 Marjinal_Anne2 daha ilk defa aldım ama bitmez gibi 3 ayı doldurmadı henüz . Sizde kullanabilirsnz arada bende kullanıyorum aklıma gelirse
Aysegul93 Nacafa yemiyor maalesef keşke yese bizede öyle dedi yiyorsa gerek yok yemiyorsa verebilirsin dedi
Nacafa Aysegul93 anladım. Sizin aldığınız ürünün formu nasıl kapsül şeklinde mi şurup mu? İnternette birden fazla seçenek çıkıyor
Aysegul93 Nacafa şurup şeklinde elma aromalı olandan ama tadı kötü ben hep yoğurda az bir meyve suyu içerisine katıyorum yoksa cidden eziyet olur cocuga içmez. Gün aşırı bir çay kaşığı veriyorum