happysole Zeyno123 ben tarım kredidekini alıyorum yıllardır çok güzel. İki çeşit var ama içeriğine bakın şeker olmayanı alın alacak olursanız.
livanurvealpinannesi61 Semaaa39 Zühre ana fenomen ürünü değil yalnız yıllar önce adını duyduğum bildiğim bir marka. Fenomenler reklam yapıyor diye kötü olmuyor çevremde çoğu kişi kullanıyor. Ben Kids macun karadut özü kullanıyorum memnunum. İçinde şeker var diyenler çocuğuna çikolata yedirirken şekere dikkat etmiyor nedense ki firma şeker olmadığını söyledi.
Zeyno123 Semaaa39 bende ondan almıştım içeriği gayet temix doğal ama kızım ekşi buldu onu içmedi tuketemedi yani
Semaaa39 livanurvealpinannesi61 fenomenler reklam yapıyor diye kötü oldu demedim. Ürün hakkında bi çok şey çıktı ve firma tarafından da ikna edici bi açıklama gelmedi. İçinde şeker var diyenlerinde çocuklarına çikolata yedirdiklerini düşünmüyorum açıkçası :)
GezginPaNDa Trendyol’dan Köyceğiz karadut özünü alıyorum veya eylül Öztürk’ün fit alive Karadut özünü alıyorum
ikizannesi000 Zeyno123 köyceyiz satıcısından köyceyiz karadut özünü alıyorum soğuk sıkım organik tafiste ederim
Deletedmom_75 Semaaa39 Antifenomende çıktı, yani canı sıkılan herşeye birşey diyor. Hic bisey guven verici degil maalesef
livanurvealpinannesi61 Semaaa39 burda çoğu kişi çocuğuna şeker veriyor ben denk geldim siz gelmemiş olabilir siniz tabi çoğu anne çocuğum çikolata yiyor diyor ama pekmeze gelince içinde şeker var diyor. Siz düşünmüyor olabilir siniz burda sorduğum kişiler çocuğum çikolata yiyor dedi ama pekmeze gelince şeker var diyor
Semaaa39 Zeyno123 ilk bi kaç kez benim oğlumda tadını garipsedi. Şuan her sabah veriyorum hem dut özü hem hurma özü. Kavanozu elimde görür görmez heyecanlanıyor 9 bu uk aylığız baya sevdi😅 ben tahinini falanda aldım krndimde yiyorum gayet lrzzetli
Gryffindor Tek organik sertifikalı karadut özü markası var o da fishake. Ben de onu alıyorum. Bundan önce weefood alıyordum o da güzeldi.
Mom098 Zühre ana şaibeli yorumlara katılıyorum. Firma açiklama yapamadı. Fason üretim fısssss cıktı. Zaten o kadar Uyguna karadut özü mü olur yaaa Wefood gayet belli ekşi. Gerçek. Firmanın her şeyi kanıtlı. Şekersiz. Ben her şeyi wefoodtan alıyorum
Zeyno123 Mom098 bende kullandım o markayı baya hurma özü ballı fıstık ezmesini kullandık çokta güzel Tayyar öz çıkartmış onu düşünüyorum almayı bide bakalım artik