zehra_03800 1 buçuk aylık bebeğim var emziriyorum ama emzirmek eziyet gibi geliyor göğüs ucum çok yara 🥺 ve göğüste geçmeyen yanma ve ağrı var normal mi şu an için geçecek mi yoksa mastit miyim 🥴
Ezgi061696 zehra_03800 ılık duş alın masaj yapın mümkün olduğunca sağmaya çalışın. Aşırı sertse ve sıktığınızda sütünüz gelmiyorsa mastit olabilirsiniz. Süt kanallarını tıkanmıştır bebekte emmek istemez .
Lalexx zehra_03800 tek çaresi ovmak canım ben de de oldu zeytin yağıyla bol bol ovdum anca öyle yumuşadı o kadar kötü ki ağrısı ağrı kesici en son içiyodum biraz agrimi kesiyodu bol bol emzir bide sağ.içi boşaldımı ağrısı hafifliyo ama bol bol masaj yap ağrıyo ama yapacak bişey yok yoksa geçmez
YoncaGulce Bebeğiniz tüm göğsü boşaltamıyorsa mastite döner emzirme sonrası sağım yapın benim tek göğsümün ucu yoktu diye emzirmedim mastit oldu bidaha da gelmedi sağmadığım için çok pişmanım geç öğrendim şimdide 4. Aya gireceğiz tek göğsümün sütü yetmiyor 🥺
YoncaGulce Esma_1616 hayır yaa ateş yaptı hatta başta hasta oldum sandım doktoruma söyledim sık duş al emzir geçer dedi kızım hiç tutmadı göğsümü sonrasında silikon göğüs ucunu keşfettim ama artık çok geçti çünkü sütüm kesildi sol göğsümde 🥺
Esma_1616 YoncaGulce bende silikon kullandım ama hep yara yaptı emzirme hemşiresi önermiyoruz kullanma dedi bende kendi çabamla emzirmeye çalışıyorum. Mastit tedavisi olmadan iyileşmeniz çok iyi çünkü ağrısı çok kötü diye düşünüyorum