Serifekmroglu1 Ayın 24 ünde kızım 1 yaşına giriyor ama içimdeki heycanı görmeniz lazım ne ara geçti ne çabuk 1 oldu büyüdü gözyaşım pıt 🥲 nasıl gidiyor 1 yaşta bizi neler bekliyor bacikolar bu arada dişimiz hala yok 😂
gencmom_ Serifekmroglu1 1 yaşa bi girdik pir girdik hhashshah Uyku 0 Dil o biçim konuşma Uyuyor yanından ayrıldığım an kıyamet kopuyor Ağlayınca asla susmuyor Gece emmeleri azaldı İnsan yadırgıyor en ufak düşmede bütün herkes onla ilgilenmesi lazım yoksa akşama kadar ağlar Bişey istiyor olmuyorsa ağlıyor mesela bugün bakkala gittik yürüyor hatta koşuyor park da mahlede merdiven vb yok parka girdi zor eve getirdim 😂😂
_Goktugunannesi__ Serifekmroglu1 14 aylıktan bildiriyorum 2 aydır düzelemedik uykular haram oldu yemekler o biçim hareketler ışık hızında🤦♀️
Yuzuklerin_efendisi0 Serifekmroglu1 Bizimde 26’sın da inşallah bende çok heyecanlıyım ama benim 2. olduğu için ataklara alışığım 😁
Serifekmroglu1 Omeraslan yaaa dişimiz olmadığı için huysuzluklar ağlama krizleri yaşıyoruz malesef 😂😂ama korkutmayın yaa 🫢
Serifekmroglu1 gencmom_ benimki yürümüyor henüz emekliyor uykularında bi sıkıntı yok şükür emme konusunda bizde aynıyız gün boyu 1-2 defa emerse şükür ama doktorumuz 1 damla dahi olsa ver bıraktırma dedi öyle huysuz mızmız bi prenses 😂🥰
Eliferva68 Sağlıklı mutlu huzurlu büyüsün bebişiniz ❤️Benim oğlum da önümüzdeki ayın 8inde girecek yaşına bende senin gibi çok heyecanlıyım zaman su misali akıp geçti 🥰🥲
Serifekmroglu1 Eliferva68 evet çok çabuk geçti insan bi hayli duygusallaşıyor daha dün gibi sağlıklı güzel ömürleri olsun inşallah 🥰🙏
Serifekmroglu1 _Goktugunannesi__ ayy uyku ve yeme sıkıntımız çok şükür yok fakat dediğiniz gibi aşırı hiperaktif bi çocuk kucağımdan inmek istemiyor temas bağımlısı illa dokunması lazım 😂
gencmom_ Serifekmroglu1 yürür eli kulağındadır Biz de 1 yaşa gireken sıkıntı yoktu 1 yaş 1 günlükken başladı mevzular 😂
_Goktugunannesi__ Serifekmroglu1 uyku sıkıntımız ilk doğduğu günden beri var da yavaştan düzene binmeye başlamıştı yemek problemi yoktu son 1 aydır oyalanarak yemek istiyo ilgisi dağılıcak şekilde