Acemiannecik Kızlar bebeğimi emziriyorum ama 2 aylık olduğunda ise başlamak zorundayım sutumu sağıp biraksam biberonla beslense memeden sogur mu emmeyi bırakır mı?
Candy_liz Acemiannecik Bu durum bebekten bebeğe değişiyor bırakabilir, benim bebeğim bıraktı mesela, alternatif olarak kaşık biberon, enjektör vs denemenizi tavsiye ederim
1anne30 Acemiannecik meme reddi yaşayabilirsiniz dikkatli olun kaşık biberon deneyebilirsin yada kaşık
D16 Anne gögsüne en yakın biberon ucu . Bn doğumdan itşbaren kullandım bazen sağıp veriyodum oğlum bırakmadı memeyi
Acemiannecik Candy_liz kaşık ve enjektorle ilacı bırakın su bile almıyor yutmuyo çıkarıyor tek çare biberon kaldı ona da memeyi bırakır diye cesaret edemedigim için sorma ihtiyacı duydum
Candy_liz Acemiannecik sizi anlıyorum benim kızım da çok sabırsızdı, yeterli kilo alamadığı için mama takviyesi vermek zorundaydım biberonla verdim ama bıraktı malesef.. Medela calma biberon var kimilerinin onunla verince bırakmamış bir araştırın isterseniz
Azra_kuzusu Acemiannecik benim kızım da onları sevmedi. En doğrusu alıştırma bardağı dır. Facebookta emzirme akademisine üye olun daha iyi anlarsınız. Biberon başlıca meme reddi sebebi özellikle anne memesine benzeyenleri