aslaninannesiiii Kizlar oglum 3.5 aylik ill lez kafasinda konak olusumu baslamis icerigi temiz sampuan kullandigim halde neler onerirsiniz gecmesi icin?
Omeraslan aslaninannesiiii Osman gönülal ın YouTube videosunu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.
kelebekce aslaninannesiiii duştan 1 saat önce doğal zeytinyağ ve karbonat sürüp beklettim sonra tarayıp yıkayın geciyor
sseymanur aslaninannesiiii duş öncesi zeytinyağı şurup biraz bekletip sonra Konak taraklariyla tarayabilirsnz
esomommy aslaninannesiiii banyodan yarım saat önce zeytin yağı içine biraz karbonat döküp karıştırın bebeğinizin başına sürün bi kaç seferde tertemiz oluyor
annedemir Mustela kullandım doktor tavsiyesiyle hiçbir şeyi kalmadı doğduğunda yoktu sonra çıktı. Zeytinyağı ile saçını taradım duşta da mustela konak şampuanı ile taradım
Hyesim Mustelanın şampuanı ve kremi vardı duş öncesi onları kullandım doktorum tavsiye etmişti birde sık dişli tarakla taradım biraz zaman aldı ama gecti
Asyaveannesi04 aslaninannesiiii banyodan önce karbonat ve zeytinyağı karıştırıp sürdüm, duştan sonra da konak tarağı ile ters yöne taradım hepsi gitti
aslaninannesiiii Genelde herkes zeytinyagi ve karbonat demis.peko zeytinyagi komilinin var o olur mu?
Oburiks aslaninannesiiii Canım bekle bir süre kafası sertlesiyor ve dünyanın havasına alışmak için fazlaca yag üretiyor Benim doktorum karışmamamı söyledi. 8.ayda zeytinyağı döküp 5 dk beklettim masaj yaptım, banyoda küçük tarafla taradım gitti bir daha da olmadı
piremsesssannesi aslaninannesiiii duştan önce zeytin yapı sürdüm üç kez tekrarladım bunu kafası yumuşayınca tarağı ile de taradım kalkıverdi üçüncü de bişey kalmamıştı dene bi istersen
aslaninannesiiii piremsesssannesi kesinlikle hemen denicem peki zeytinyagi farkedr mi komili var bende?