dilantrkmn Merhaba arkadaşlar 19 aylık oğlumun ayak tırnakları sürekli kırılıyor ne yapmam lazım anlam veremedim pedikür için götürsem düzeltirler mi var mıdır bu tarz yerler bebekler için resim atabilirssm resimde atacagım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
mobesebesir dilantrkmn pedikür falan bilmiyorum da doktora sordunuz mu? Acaba Bi vitamin eksikliğinden vs mi kaynaklanıyor ki. Oğlumun baş parmak tırnağında da Bi çizgi vardi sanki kırılacak gibi duruyordu o tırnak uzadıkça düzeldi
dilantrkmn Hayır sormadım pazartesi günü götürecegim doktora yani bende bu sefer uzasın öyle kesiyim dedim bugün bir baktım tırnagı kırılmış dün yoktu çünkü büyük bir ihtimal sabah oldu büyük bir ihtimal vitamin eksikliğinden ama başka parmakları sanki içine batmış gibide duruyor anlam veremedim 😞
Gizemlibirisi Benim kziimin tırnağı da dışa doğru uzayıp kiriliyor beş yaşına gelecek halen aynı.doktor tırnak yapısı öyle, kırılmadan kesin dedi ama sizinki daha farklı duruyor bir sorun doktora bı vitakin eksikliği falan olabilir