Anisa021121 Kaynım akşam davetli eşim şimdi aradı haber veriyor 😬buzluktan kıyma çıkardım çözülmesi zaman alır ne yapmam lazım hemen çözülmesi için fırına atsam olur mu 🤔😂
1ipek1ceren Anisa021121 Su dolu bir kabın içerisine koyun o şekilde çabuk çözülecektir. Direkt kıymayı koymayın tabi buzdolabı poşetiyle koyun 😁
Epifenomen-gkc Anisa021121 iki Çelik tencerenin arasında pres yapın yarım saate çözülür suyun içine koymayın bakteri ürer
Mgf Anisa021121 eğer kuyma üzeeinde su dolu bi kap duracak gibi düzse tencere veya caydanliga normal su doldurup koyun cabucak çozulecektir.internette grmustum.inanmayarak denemistim.gerckten cok ise yariyo.suyun sick olmsina gerek yok
Duyulurum Anisa021121 bir çelik tencereye musluktan normal su doldurun ve kıymanın üstüne koyun çok çabuk çözülür. Sıcak suyun içine falan koymayın haşlanır:(
Aliveannesi96 Anisa021121 biraz su kaynat bir tencereyi ters çevir koy üstüne kıymayı koy üstüne bi tencere koy düz içine o ılık suyu koy hızlı çözülüyor nefis yemekte izledim bu yolu pratik