prenses_annesii2603 gnsezg benm kızımda böyledi alerjiydi ya süt alerjisi yada deterjanları değiştirmelisin
ayse74fe gnsezg canım bizde adetli biri 40 li bebegi yüzünü görünce böyle olur derler artık hurafemidir bilmem orasını 😞 Ama sen hangi deterjanı kullanıyorsan değiştirmeyi dene çok geçmiş olsun
KaynanaYiyen gnsezg alerji bu akne değil. Doktora götürün olur mu. Çok geçmiş olsun. Nazarlardan saklasın. ❤️
gnsezg prenses_annesii2603 deterjanla alakalı olsa vucuttada olur diye düşünüyorum sadece yüz bölgesinde süt alerjisini bi araştırıyim teşekkür ederim 🙏🏼
gnsezg @“ayse74fe”# ayse74fe deterjan vucuttudada atak gösterebilir diye düşünüyorum ☹️ regli olan biride geldimi bilmiyorum ☹️
Gamzesa Süt alerjisi olabilir benim bebeğimin de yuzunde olmuştu uykusuzluk sebepsiz ağlamalar gürültülü kaka vs de eşlik ediyorsa alerji kaynaklıdır
Basel34 Benim bebegımde 40 günlük on gündür falan bu sekıldeydı geçmeyince iki gün önce cocuk doktoruna goturdum kortızonlu krem verdim iki gündür sürüyorum duzeldı yenı dogan bebeklerde olabılıuormus doktor oyle demişti
Basel34 Basel34 sampuanıda değiştirdim dalin kullanıyordum o yapabılıyormus doktor mustela kullanın dedi