Gulcan01- Anneler selam eşiniz kayınvalideniz veya kendi aileniz doğum hediyesi aldı mı 😇 benim annem benle oğluma altın taktı kaynanam da oğluma altın taktı ama eşim birsey almadı merak ediyorum alanlar neler aldı 😇
Vera094 Gulcan01- eşimin anne babası bana bir bilezik kızıma bir bilezik takmıştı. eşim sağolsun bişey almadı. ailem kızıma taktı o benm doğum hediyem sayılmaz. Benim hiç bir beklentim de yoktu bu arada sağolsunlar sadece eşimden beklerdim bir çiçek almıştı🥰
Ruveydaa Gulcan01- Annem bana bilezik aldı, kaynanam oğluma çeyrek taktı. Eşimde airfryer ve robot süpürge aldı. 🤷
uykusuzanne__ Gulcan01- Eşim ilk bebeğimde ihtiyacım oldu için bulaşık makinesi almıştı İkinci bebeğimde çok sevdiğim bir çanta vardı onu aldı
Hayat123456789 Gulcan01- ilk çocuğumda babam isimli kolye taktı eşimin cocugumun benim ismim yazan eşim airfrey robot süpürge aldı eşimin ailesi tam altın taktı 2. Çocuğumda babam çocuğuma künye taktı eşimin ailesi yine tam altın taktı eşim bu sefer hiç bisey yapmadı (aklında bişey var ama almadı daha ) söyler dururum 1 buçuk aydır bir çiçek bile almadın diye 😂
Gulcan01- Hayat123456789 maşallah valla güze bence bir hediye alınması insan değerli hissediyor evet bebeği kendimiz için doğuruyoruz ama hediye gelmesi de bir nezaket bence
zarifbirhanim Gulcan01- Ben bide eşimden anne bebek kolyesi istemiştim. İsterken kayınvalidem duymus. Ne hediyesi bide hediye mi istenir dedi. Zaten esimde unuttum aklıma gelmedi falan diyerek almadı
Hayat123456789 Gulcan01- gerçekten öyle 2. Doğumum anı oldu şehir dışındaydı eşim doğum yaptım öyle geldi hadi o zaman aklına gelmedi telastan sonra niye almadın çiçek diyorum çiçekle gecistirilicek kadın mısın sen 2 evlat verdin bana dur bakalım zamanı var diyo hoop ben iptal 😂😂😂
sezer2022 Gulcan01- kaynanam ve annem ortak altın kelepçe aldı bana 🥰 eşim bişey almayınca neden diye sordum ‘anneme kelepçe parasını ben verdim’ dedi 🤣
22mavisim0510 Kendi ailem bana altın bileklik kızıma künye taktı, kayınvalidem bana cartier bilezik kızıma küpe taktı eşim bir çiçek bile almadı o gün 🤣sonradan dyson ve airfryer aldı
asmedomom Bana esimden baska hediye alan olmaadi 😀 Ben de gereksiz buluyorum aslinda, ama esim pek hevesli bu konularda. Cok guzel bi plani vardi hatta, yapmak nasip olmadi, o da bestas yuzuk aldi sagolsun 🥲
benaslindayohum Gulcan01- eşimin kafasının etini yemiştim kızımız 3 aylıkken ismi doğum saati kilosu yazan kolye yaptırmıştı, annem çeyrekli bilekliklerden yaptırdı kayınpeder ve görümcem çeyrek takmıştı kızıma babamda ibandan para yollamıştı uzak bizden ayrıldılar annemle, 2. Hamileliğim şimdiden annem doğum hediyemi yaptı altın küpe aldı eşimde bi doğur alyans alalım sana dedi kayınpeder vefat etti 😞 görümcem de gene çeyrek yapar büyük ihtimalle
Bilinmez Gulcan01- eşim 85 cm halep zincir aldı. Benim doğum param yatıncada eşim biraz ekleyip ucundaki çiçeğini aldı Annem kızıma altın küpe aldı kayınvalidemde çeyrek bileklik taktı
canimmmoglummm Gulcan01- Çocuğumun babası zıkkım anasıda kökünü taktı sağolsun ailemde herşeyi usulüne göre yaptı🥰
Birprenscik Gulcan01- kaynanamgil altın yüzük takti eşim bişey almadı annemde çocuğun bazı ihtiyaçlarını aldı