Monarosa-06 İkinci regl oldum çok kanama görüyorum böyle nereye kadar devam edecek basım dönüyor kansizliktan gidicem ped kurtarmıyor oğlumun bezini ortak kullanıyoruz
veraamoms Monarosa-06 yaramamış olabilir canım bi tanıdığım da aynı senin gibi oldu doktor çıkarttırmasını söyledi
YYenianneeee Monarosa-06 ben taktıralı 6 ay oldu hala aynı valla hele bu ay mahvoldum 15 gün kanamam sürdü sancıdan ağrıdan geberdim
Monarosa-06 6 ay alissa vücut alisirdi korkuyorum geri çıkarmaya da zor takıldı böyle de mutlu değilim siz ne yapmyi düşünüyorsunuz .. YYenianneeee
YYenianneeee Monarosa-06 ben seneye çocuk düşünüyorum bir sene sonra çıkartırıcam yani bir sene böyle idare etmeyi düşünüyorum
2delibirarayagelmemeliydi Monarosa-06 ben taktırali 8ay oldu daha yeni bı kaç aydir normal oluyo ilk aylarda öyle olması normal
Monarosa-06 Öyle mi bebek bezi kullanıyorum normal mi bugün gittim normal dedi kayma olmamış bakalım kan ilacı kullanicam artık 2delibirarayagelmemeliydi
nerops Monarosa-06 bende o yoldan geçtim 3 4 aya kadar duzelir saglık aile hekiminden kansızlık için ilaç alabilirsiniz