tugcedoganay1 Kızlar bunu kullanan varmı aranızda benim bebeğimin yüzüne sürünce ağlıyor galiba yakıyor yüzünü!
ArsAyz tugcedoganay1 Kız bu bebek vikisi niye yüzüne sürdün 😄 Yakar tabi nemlendirici değil ki, göğüs balsamı diye geçiyor
Minel-inannesi tugcedoganay1 bu avakadolu, ben sadesini kullaniyorum hicbir sorun yasamadik. Zaman zaman agliyo surdurmek istemiyo felan ama tamamen o anki ruh halinden
Elifumay_devrilmez66 tugcedoganay1 bende bunun bi değişini kullandım egzama için yüzüne bizimki de ağladı yakıyo galiba ondan
Mylittlepearl tugcedoganay1 benim kızımın yüzünüde yaktı alerjisini daha kötü yaptı. Biodermaya geri döndük sonra.
ArsAyz tugcedoganay1 Çok pardon ben benzetmişim zaten bunu bilmiyorum. Evdekine baktım şimdi aynı değil. Üstte kalsın postun 😅
supermommy Ben kullanıyorum bebeğimde yazın isilik olmuştu o zaman başladım çok iyi geldi. Gözünü kaçtıysa ağlayabilir onun dışında bebeğimin yüzünde yanma olmadı
tugcedoganay1 @supermommy valla bilmiyorum normalde krem kullanıyodum gülüyordu bile ama bunu sürdükçe ağlıyor
Sila2611 tugcedoganay1 kullanıyorum yaklaşık 3 haftadır göz kapalşarına bile sürüyorum ama ağlamıyor tam tersi oyun oynadığımı sanıp gülüyor bazen
Ahhannelik tugcedoganay1 Benim kızımda atopik doktoru mustelanin bu kremi ve sampuanini önerdi şampuanı aldım kullanıyorum ama kremini almadım bunun yerine Bepanthol baby aldim gün içinde onu sürdüm sürmeye devam ediyorum çok iyi geldi doktoruna da söyledim iyi geldiyse kullan o zaman kremi alma dedi
mhdmraa tugcedoganay1 bunun aycicekli olan modeli var bebeğime alerji yapıyor içeriğinin temiz olduğunu düşünmüyorum
tuanamoms_07 tugcedoganay1 bende bebeğime bunun setini kullanıyorum vücut losyonu ve şampuanı da var kendimde de kullandım yakmıyor canım ama bebekler yüzlerine krem sürdürmüyor benimki ağlamıyor yüzünü çevirip duruyor ondan olabilir