Diverso 6 aylık bebeğim uyurken bile emiyor memeyi ağzından çekemiyorum hemen uyanıyor öneriniz var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Deletedmom_79 Diverso serçe parmağınızla yer değiştirmeyi denediniz mi? Ya da emzik kullanıyorsa emzikle?
jin Diverso Yavaş çıkar ağzından yada birkacdak bekle yorulur kendisi çıkartır benim kızım 46 gunlik oda meme ağzında uyuyo ben çıkarsam uyaniyo onun çıkarmasını bekliyom yada yavas yavaş cikartiyom
EmineMercan Diverso ben aşağıya doğru itiyorum . İterkende poposuna vuruyorum küçük küçük . Yani hala kucağımdasın merak etme demek gibi yada bir desteği kesip diğerini yapıyorum ki 2-3 kere geri dalabilsin.
hayalperest2310 Diverso uyurken öyle alısır çekin uyanırsa verin çekin tekrardan isterse verin belli bir süre sonra pes edecektir ben baktım bırakmıyo serçe parmağımla itip direk beşiğine koyup arkamı dönüp çıkıyorum uyuyo
Diverso hayalperest2310 onu da denedim yatağına koyduğum anda çıldırıyor yine meme istiyor ne yapacağımı şaşırdım gece gündüz memede çok yoruldum artık
jin Diverso benimde öyle işte yavaş ca cikartiyom her dk yemek istiyo benim sütüm az artı mama da veriyom doğduğundan buyana hiç doymuyor bende sasmisim vala şuan 47 günlük olduk doktor dedi 1 ay daha sabret düzelir dedi inşallah sizinkide düzelir bizimki de rabbim yardımcımiz olsun🤲🤲🤲🤲
hayalperest2310 Diverso ayy inan o çok yorucu kızım da bir haftaydı diş döneminde öyle uyuyordu baktım gece kalkıyor öyle uyumak istiyor sabah öyle baktım olacak gibi değil çekiyorum yatağına bırakıyorum normalde o da bağırırdı alıp sakinleştirip ayağıma alıp salladım
Ceys Diverso Ben gözünü kapattığı zaman dalmasini beklemeden çekerdim yavaş yavaş ama hissetmeyecegi şekilde bazen çekerken cup diye ses çıkardı hemen anlar tekrar alırdı. Çekiyordum.bazen duruyordu ama genelde tekrar ağzına alıyordu ben 1 dk bekleyip tekrar çekiyordum o tekrar alıyordu her almasında tekrar çekiyordum as bişey bekleyip sonra pes edip uyumaya devam ediyordu. Ama tam dalmasini beklemiyordum çünkü ne kadar uzun beklersem o kadar bağlanıyordu ve hemen uyanıyordu.
Ceys Diverso Aynen canım ama gözü kapalı oluyordu yani cektigimde uyanmiyordu. Yatağa yan şekilde koyuyorum öyle yatmayı seviyor sirt üstü koyarsam direk uyanır. İlk günler ağladığı oldu huysuzlanip ama sonra alıştı ben koyuyorum bazen gözünü acıyor ama tekrar uyuyor huysuzlanirsa sırtına pat pat yapıyorum. Gece rüya öğünü yaptığımızda da emdikten sonra kendisini geriye atıyor yatırmam için. Meme uyku ilişkisini kestik biz ama.
Diverso Ceys aynen sanırım memede uyutmak en kötüsü çünkü her uyandığında meme istiyor, aslında memeden çektikten sonra da uyuyor yatağına koyuyorum tamam ama iki dk sonra ağlıyor uyanıyor benim uyuma süresini uzatmam lazım
Ceys Diverso Doğrudur benimkinin uyuma süresinde sıkıntı yoktu bazen uyanıyordu ama o zaman emzirmiyordum sallayarak uyutuyordum çünkü bugün emzirsem yarın yine aynı şekilde kalkıyor hemen alışkanlığa dönüştürüyor.