fik Ahhhh canım Ahhhhhh Ah ki ne Ahhhhh …….😑
😑
Bizim kız doğduğu gün belliydi zaten bi aglama şekli var tüm hastane bize bakıyordu. Doktor çok sağlıklı bebek dedi eyvallah. Eve geldik bu çocuk ne susuyor ne hisey ilk 1,5 sürekli sabahtan gece yarılarına kadar geceden sabaha kadar sürekli ağlar kitlenir mosmor kesilir biz de ne uyku düzeni ne bisey doğumdan sonra diyet yapar zayıflarım diyordum ama hiç diyete gerek kalır mı bizim kız onu da halletti. 60 kiloyla hamile kaldım 74 ile bitirdim hamileliği ilk 1 ay bile olmadan geri 60 düştüm hemen. Ne yemek yiyebiliyorum ne bisey yapabiliyorum temizlik yapamıyorum akşam yemeği yapamıyorum çıldırcam. Şuan 3 aylık doğduğundan beri bu sorunları her gün her gün yaşıyoruz. Doktora götürüyoruz sağlıklı biseyi yok cok gazlı kolik bebek diyor sürekli ağladığı için.. ne damlalar ne ilaçlar ne mesajlar yapıyoruz ama yok benim ne gücüm kaldı ne dermanım komşular artık illallah etti. Bide onların stresi üzerimde. Beni gören halime üzülüyor. Çocuk 5dk susmuyor bak mesela akşam 7 başladı ağlamaya gece 12 kadar susmadı 1 de zorla uyudu 3 te geri kalktı 3 ten beri ayağımda sallıyorum artık kalcam belim bacaklarım vücudum komple ağrıyor hala uyumadı. Bu doğduğundan beri uyku bize haram oldu gözlerimin altı mor mor geziyorum uykusuzluk beni öldürdü. Ne eşimle birbirimize zaman ayirabiliyoruz ne sohbet edebiliyoruz.. ne de kendimize bakabiliyoruz. Evde 2 yabancı gibi olduk. Çünkü kızımız hiç susmuyor sürekli huzursuz huysuz ağlıyor. Dun kendimi öldürmemrk için zor tuttum artık ölmek için dua ediyorum. Okadar çaresizim ki kimse de gelmiyor bu sürekli ağladığı için çünkü oturamıyorlar beni öyle görünce. Bir an önce büyüsün diye dua ediyorum artık bıktım çok yoruldum cokk