CuteBadesMama Arkadaşlar kızım 8 buçuk aylık ve büyüme atağında şu sıralar. Bir kaç gündür gece uykuları 25-30 dk sürüyor. Söyleyeceklerim bu kadar iyi geceler 😂
bayankivircik CuteBadesMama oğlum 15 aylık ilk defa bu akşam bu saatte ayaktayım uyandı ve asla uyumuyor
inannur CuteBadesMama birkaç gün sonra 11 aylık olacak öksürük grip kulak ağrısından uyuyamıyoruz evin içinde çığlık çığlığayız 🤦♀️
CuteBadesMama eliftugba tam düzene koyduk oh diyorum yeni atak dönemi gelmiş oluyor 😌 zombiye dönüşmeme az kaldı ☺️
eliftugba CuteBadesMama o dönemler çok zor oluyor diş bi taraftan hastalık atak emin olun ne zaman düzene gircek bilmiyorum 11 de yatırdim 3 kere uyandı şimdi uyusun diye ayağımda sallıyorum
CuteBadesMama eliftugba evet üstteki 3 dişini de aynı anda çıkarıyor şu sıralar 🤦🏻♀️ yarım saat uyuyup ağlayarak uyanıyor minnoşum. Kendi uykusuzluğumu da geçtim artık şu süreç bitiverseydi 🙍🏻♀️
CuteBadesMama inannur keşke olmasalar ama olacaklar ne yazık ki 🥺 Önemli olan çabucak atlatmaları inşallah 🙏🏻
eliftugba CuteBadesMama yaturmadan önce calpol veriyor musunuz ya da Bi ağrı kesici ben yatmadan önce veriyorum Bi tık daha rahat geçiyor geceleri. Bir de tetagil var ben faydasını gördüm
Birminikaslan CuteBadesMama Allahim bizde 7. Ayimiza girdik dış surecincindeyiz diyorum çıksa kurtulsak artık diye uykusuzluk başıma vuruyor artık
CuteBadesMama eliftugba Şimdiye kadar hiç ilaç vermedim ben. Tamamen doktorumuzun tavsiyeleriyle ilerliyorum. O da ilaca yönlendirmiyor. Bol bol emzir diyor.
CuteBadesMama Birminikaslan İnşallah çıkarır bir kaç güne kadar 🙏🏻 Diş süreci çok sancılı. İlk dişleri çıkınca çok rahatlamıştı benim kızım. Şimdi üst dişleri çıkmaya başladı sardık başa 🥹