Ytrsukrbck06 Evettt an itibariyle Kızım 9. Ayına girmiş bulunmakta. Bklım bu ayda bizi neler bekliyor. SiZ kaç aylık oldunuzz😍💟
2prensannesi03 Ytrsukrbck06 16 ay 4 günlük olduk canım ❤️ büyük oğlum da 56 aylık oldu 🤣🤣🤣 şaka şaka tamam oda 4 yaş 8 aylık oldu ❤️
Elaninannesiiii Ytrsukrbck06 doğum günü kızımın bugün itibarıyla🥰 2 yaşında oldu artık bebeğim canımın içi❤️🤲🧿
Aysekorkuthome Akkuzum bizimkide 8 ay 6 gunluk neler yapabiliyo :) alkis yapipi baba aba allah anne baba abla diyo
pilavustutavuk Oğlum 50 aylık , kızım 34 aylık Ayy çok garip ya bu şekilde yazmak 😆😆😆 benden geçmiş dedim artık bu tarz postlar Oğlum 4 yaşını geçti 4.5 yaşına yaklaşıyor Kızım 3 yaşına girecek 2 ay sonra
kuzeyanne_ pilavustutavuk canım aralarında yad farki çok azmış buyuturken çok zorlandım mi.Benimde oğlum 15 aylik ve 4 aylık kiz bebise hamileyim şimdiden heyecan yapıyorum nasıl olacak diye danışmak istedim sana😘🥰
deniz5534 Birdunyabircennetannesi 21 aylık olduk çok şükür ama şimdiden 2 yaş zorlu geçecek anne diyor her hareketi 😁😍