03Elif03 Bebegim sünnet oldu sünnetten ne kadar sonra kucaginiza alip sarildiniz birde ne zman köpüklü banyo yaptittrdiniz lütfen yardımcı olun
bibibibiskrem 03Elif03 bizde bugün sünnet olduk 2 aylık doktor pazar günü sabunlu suyla keselemeden yıkayın dedi sarılma konusu iyileşene kadar olmaz sanırım
Ege45 03Elif03 4 aylık sünnet oldu ben direk kucağıma aldım bardağa dikkat ederseniz sorun olmaz 3. Günden sonra günlük duşa girdi bir hafta sonra normale döndük
Bitmishayatim2815 03Elif03 sünnet olunca yanındaydım zaten sünnet işi bitince hemen kucağıma aldım 5 buçuk aylıktık 3. Günden sonra duşa girdi bardak koyduğum için hergün kucağıma da aldım ki artık dönmeye emeklemeye başlamıştı hiç sorun yaşamadık
03Elif03 2boymommy 3 gun oldu sunnet olali sunnet yerinde bardak var canini yakmaktan korktugum icin kucagima alamiyrm
bibibibiskrem buse100 Ümran tıp merkezinde yaptırdım ben İstanbul ama Ümit hanımı kesinlikle tavsiye etmiyorum
2boymommy 03Elif03 anladim canim biz 10 günlükken yaptirmistik bardak falan koymadi sargiya sardi bi sekilde degmicek sekilde. Bebeginiz ne kadar ?
Esooo56 03Elif03 1 hafta oldu sünnet olalı 3 ay 19 günlük doktor bize tavsiye etmedi bardak kapatmayı daha kötü olur dedi pişik de yapıyormuş özel klinikte yaptırdım
bibibibiskrem emneozdn 2.45 e randevu verdiler 3.45 te uyusturdular cocugu saat 6 da sünnete aldılar herşeyi hissetti yavrum hissediyo dedikçe hayır hissetmiyo dedi çok sıra var devlet hastanesi gibi aynı
emneozdn bibibibiskrem yaa kaçgnde iyileşti bakımı nasl yaptınz doktor telefon no veriyormu foto falan atabiliyomuyuz
bibibibiskrem emneozdn telefon numarası verdi doktor dün 6 da sünnet oldu ilk saatler biraz zor stresli oluyo ama bugün çok rahatız sadece kremi sürerken agliyo oğlum
bibibibiskrem emneozdn krem veriyo karton bardak koyuyosunuz başka bı bakımı yok zaten iki gün sonra banyo yapabilir dedi bize