Trkcnnnn Kızlar 18 aylık oğlum var ve emziriyorum.. kızlar 3 gündür koltuk altımdan mememe doğru bir ağrı var gibi aslında sürekli ağrımıyor ama yanma gibi bir ağrı yani koltuk altıma bastırınca (ama koltuk altındaki her yerime değil) ya da mememin kenarına bastırınca böyle yanma gibi iğne batması gibi bir ağrı oluyor omuzuma ve sırtıma da azıcık vuruyor aslında korkuyorum daha önce bu durumu yaşayan var mı Allah korusun kanserden falan şüphelendim ama 1 hafta önce tam kan vermiştim sağlık ocağına crp değerime falan hep bakıldı tüm kanlarım normal çıktı ama insan bir tedirgin oluyor elimle göğsümü kontrol ettim ama bir şişme ya da bişeyde gelmedi elime daha önce bu durumu yaşayan oldu mu? Bebeğimi sallayarak uyutuyorum kaslarım mı zedelendi acaba kendim 55 kiloyum bebeğim 12 kilo
Elika00 Trkcnnnn kasların zedelenmiş olabilir ya da emziriyorsan ya da emzirmiyorsan da süt birikmiş olabilir zeytinyağı sürüp masaj yaptır. Bu arada Allah korusun kanser olsan kanser ağrı yapmaz.
Yazmelegi_ Trkcnnnn bende yaşadım aynısını gittim doktora genel cerrahide süt kanalında tıkanıklık var dedi
Zhrdgn Trkcnnnn daha 1 hafta önce yaşadım ben de o kadar korktum ki kanser mi oldum diye, sonra araştırdım süt kanallarında tıkanıklık oluyormuş sabaha kadar tek memeden emzirdim sabahına geçmişti şükür, hiç korkma zaten emzirmek kanseri önlüyomuş
SEKE22 Kanser ağrı yapar annem meme kanseri ve kanda çıkmaz ultrasonla falan belli olur ama elinize bişey gelmiyosa çokta kanser ihtimali kalmaz çünkü annemin beze vardı öyle anladık
Trkcnnnn SEKE22 yok öyle elime bişey gelmedi Allah’a Şükür benim sürekli bir ağrımda yok üzerine bastırınca o da her zaman değil böyle yanma gibi bir ağrı oluyor sadece annenizinde mi öyleydi acaba yoksa sürekli ağrısı mı vardı
AybarsDemirinAnnesi Trkcnnnn süt damarlariyla alakalı olabilir mi acaba. Kötü yormayın ama ihmalde etmeyin bence.detayli bir baktirin içiniz rahat etsin
SEKE22 Trkcnnnn o kolunu çok kullanınca oluyodu ama arkadaşların dediği gibi sütten kaynaklı bencede am ihmal etmeyin en azından içiniz rahatlar
Elika00 Trkcnnnn sütün azlığı çokluğuyla alakalı olmaz canım. Sıcak duş yap sonra masaj yaptır güzelce ama 10-15 dakika ovsunlar. Sonra da buz tut
Trkcnnnn Yazmelegi_ hay Allah razı olsun kardeşim ya içimi rahatlattın sol göğsümde bir kısım sadece mesele çocuğu kucağıma aldım tam göğsüme bastırdım bir yanma iğne batması gibi ağrı oldu koltuk altıma da vuruyor hep ağrımıyor ama arada tedaviniz nasıl oldu peki göğüslerim çok yumuşak benim öyle sert değil hani kanal tıkalı olunca sert olmaz mı ya da sizin nasıldı şikayetiniz zahmet olmazsa anlatabilir misin kardeşim film mi çekildi orda mı belli oldu
Yazmelegi_ Trkcnnnn aynı şikayetleri yaşadım benim de göğüslerim yumuşaktı emerken yaniyordu batma oluyodu doktor eliyle baktı ama baya baktı tıkanıklık dedi hap yazdı içtim rahatladım bir daha da olmadı elinden geldiğince ordan emzir dedi emzirdikce de rahatladım
Trkcnnnn AybarsDemirinAnnesi momografi den korkuyorum açıkçası biraz bişeyim yoksa o acıyı çekmekten aslında 29 yaşındayım yaparlar mı bilemedim de
Yazmelegi_ Trkcnnnn evet hatta bazen sırtım o kadar ağrıyordu ki ağlayacak duruma gelmiştim korktum kanser felan dediler tıkanıklık cikti