ikizmom_ 1 haftadır girdim bu işe 🤣ne kadar sürede kazaniyoruz halk arz lar da katıldım tecrübeli olanlar fikir verebilir mi
Yuzuklerin_efendisi0 Halka arzlardan pek kazanmassın, diğer türlüsü zor be kuzum çok dikkatli ol ve sürekli takipte ol, sana tavsiyem az parayla oyna, yani burdan anlatması mümkün değil. Bol şans 🤞
ikizmom_ Yuzuklerin_efendisi0 az parayla oynuyorum uzun vade için tupras doas Türk hava yollarından aldim nerden takip ediyorsun önerdiğin sayfa falan varmi ikiz annesiyim çokta zamanim yok girdim bakalım 🙈
Yuzuklerin_efendisi0 ikizmom_ Kuzum her şirketin grafiği ayrı, gün içinde sürekli bloomberg kanalını izle. Twitter’dan da sohbet odaları var onu dinle, savaş dolayısıyla borsa çöküşte ama tam alım zamanı. Hadi güzel kazançlar olsun inşallah 🙏
Feraye_ Yuzuklerin_efendisi0 yukselirmi ya bu ara gerçekten çok düşüste param gidiyo öyle çekemiyorum da zarsrdsyim diye
Tugbaysima Halka arzlardan devam ediyorum kâr ediyo ama AŞ sat yapmayınca kâr orda duruyor mesela hisse alıp tam yükselip satıcaksın düşünce tekrar alacaksın öyle yaparak iyi kâr yaparsın ama çok sıkı takip etmen lazım
ikizmom_ Tugbaysima herkes çok.kar ettiğini söylüyor bende girdim ama sıfır bilgi.ile bakalım ne olacak küçük paralar zaten ciddi para yatiramam
ikizmom_ Mercece12 ne kadar süre bekliyorsun bide sabah alıp ertesi gün bozanlar oluyor ondan bilgin varmi
Mercece12 ikizmom_ 2 sene durdu benim param orda normalde altın a yatırım yapardım ama altından kat kat fazla artış oldu ertesi gün satanlar kumar gibi oynuyor borsaya yatırım yapacaksan uzun vadeli yap
Yuzuklerin_efendisi0 Feraye_ Tahtacıların keyfine bağlı maalesef 🤔 zarardaysan çakman daha da zarar aslında, bu ara hiç birşey öngermiyorum 😞
ikizmom_ mtvvc kendi İnternet bankacılığımdan yatrim hesabı açtım halk arzlari alıyorum borsada bilgim yok henüz