ssunacicek Kızlar ilk tadımlara ne zaman. Başlanıyo tahmini bide tamamen ek gıdaya ne zaman geçiliyo tabiki doktora danısıcam ama ona göre doktora gidip soriyim deidm
beyzacmvrc ssunacicek bizde 4.5 aylık olmak üzereyiz. Genelde 5- 5.5 da falan tadimlara başlıyorlar galiba kimisi daha erken 😊
Miraymom_ ssunacicek biz 5 buçuk aylikken tadimlara başladık 6 ay 10 günlük yavaş yavaş çorba da vermeye başladım
izd ssunacicek biz doktor önerisi ile 6. Ayında başladıkç yoğurt verdim ilk. Üç gün kuralı ı takip ettim. Sonra sebze. Yavaş yavaş miktar artırdım
TunaGoktug ssunacicek 5.5 aylıkken başladık tadımlara bizim doktorumuz üç gün kuralı yerine her şeyi 2 gün denetti
ssunacicek beyzacmvrc benimde öyle 4 ay 7 günlük. 7280 kilosu merke ttim acaba ne zaman başlanıyo diyee 😀
ssunacicek Miraymom_ ay. Nedense heycanla beklyorum 😀 bizimki 4. Aya kadr hem emdi hem mama gittik red olyodu sürekli uyksuunda emiyo sadece bide sagop veriyorum takviyede mecburr mama ondanmdıır nedir artık iyi beslensin istiyorum büyüsede başlasak yaa
beyzacmvrc ssunacicek 4 ay 12 günlük benim bebeğimde bir hafta önce 7100 g di Bende çok hevesliyim Ben bişey yerken ağzını sapirdatiyo resmen dilini dışarı çıkarıp duruyor yalaniyo İştahlı olcak gibime geliyo😂
ssunacicek beyzacmvrc valla bizimkide gaz iacı kan ilacı zeytin yagı kasıkla bunları aldıgı için kasıgı hiç yadırgamıyo acaba iştahlı olr mu 😀😀😀
Miraymom_ -Kuzika- bu cocuk ac isimli bi kitap aldim içinde bir sürü tarif var ayına göre tavsiye ederim yogurttan lor peynire çorbadan mamaya hepsi yazıyor ne vereceğim diyenlere onerimdir hemde ek gida sürecini anlatıyor nasıl ilerlemeliyiz
ozlemcyhn -Kuzika- Tabi ki küstahca değil Estağfirullah çok bilmiş bir anne de değilim çok bilmiş olamam o kadar tecrübeli değilim ama normalde bizlerin bile hazır yoğurt tüketmemesi gerekirken el kadar bebeğe hazır yoğurt verilmeyeceğini söylemem çok bilmişlik sayılmaz