Kivitonunannesi Bebeğim 69 günlük meme+mama ilerliyoruz. Hipp organik combiotic içiyordu ama acayip kabız oluyor. Ben de Aptamil prosynero aldım ama kabız ve gaz yapmasından korkuyorum memnun musunuz?
Crnkzy Kivitonunannesi 4 kere falan içirdim yeni aldım ama kabız olmadı gaz dan şüpheliyim bende bundan sonra sma comforr yada optipro denicem
Fndkkurdu Kivitonunannesi bende başta hipp kullandım kabız yaptı oğlumu sonra prosyneo ya geçtim 3 aydır kullanıyorum kabızlık yapmadı gazda az var, comforfil daha çok gaz yapmıştı benim oğluma aptamilın en iyi maması bence
Dgghgddgg Kivitonunannesi kanayan yaramiz kabızlık hâlâ bir çözüm bulamadim bu mamaya bende yeni başladim sma bebelac normal aptamil hepsini denedim hiçbiri iyi gelmedi şuanlik gaz yapmiyor gibime geldi rahat çünkü inşallah kabizligada iyi gelir
defnevedoruk Kivitonunannesi bizde yeşil kaka yapmıştı ve mudahele etmeden yapmıyordu asıl hipe geçince düzeldi
Kivitonunannesi Crnkzy ben sma almistim optipro ama çok kötü yaptı bebeğime bilemedim belki sizin bebeğinize yarar çünkü beğeniyorlar o mamayi
Hilal9 Asla yapması ben veriyorum ne gaz ne kabız sma bebelac gold hem içmedi hemde gaz kabız yapmıötı çocugum mahvolmuştu
239195 Kivitonunannesi ilk doğduğu hafta sütüm azdı toplasanız 7-8 kez verdik bebeğim inanılmaz gaz problemi yaşadı bırakınca normale döndü her bebeğin mama tecrübesi farklı ama bu aptamilin bı serisinde herkes aynı şeyi söylüyor