sahrabalam2 Herkese iyi geceler aranızda kendisi olur eşi olur yakını olur ceza infaz koruma olan var mı kız kardeşim bugün kazandı ama sağlık raporu vs var göz derecesi 2 astigmat sorun olur mu
-Tusemcimm- sahrabalam2 Canısı benim eşim cezaevinde askeri personel yarın ben arkadaşlarına sordurayım sana yazayım olur mu?
Sahingiller_2 sahrabalam2 benim arkadaşım ceza infaz koruma memuru dur mesaaj atayim uyaniksa cevap verir canım
Prensesannesii44 Defnos3232 bir arkadaşim da ikm istiyor ama uniyi yarıda bıraktı ortaöğretim kpssden olur mu ikm bilginiz var mı
Ugur_33 Defnos3232 merhaba bende ikm düşunuyorumda genel saglikta askerik gibi cok ayrıntı oluyomu bende bel fıtık baslangici var cok hafif seviye hareket etmeme engel değil birde sırtımda küçük bir fıtık var sorma şansiniz varmi acaba yoksa hiç denemicem bayadir düşünüyorum
aylizinannesiii sahrabalam2 nasıl tercih oluyor dört yilliktan mi kazandı bizde bu sene gireceğiz merak ettim
sahrabalam2 aylizinannesiii yani lisansta yapabilir önlisansta adalet bakanlığı çift yıldan alım yapıyor 2024 KPSS puanıyla başvuru yapabilirsiniz 85 puan ile atandı kardeşim