Edanur57 Anneler evde ek iş yapan veya deneyimi olan varmi (paketleme , e ticaret vs. ) evde biseyler yapmak istiyorum ama hiç bir siteye güvenim olmuyor lütfen deneyimi olan varsa yazsın
Pol34 Edanur57 e ticaret işim var ama ek iş denilmez normal bi iş yerinden çok da farkı yok. Faturası aldısı vergisi ürünü girişi çıkışı sayımı zartu zurtu bitmiyor e ticarete başlamak için de bütçe lazım. Senelerdir yapıyorum bildiğimiz bir sürü firmayla çalıştım. Kızım olunca evden yapmaya başladım. İş gibi görmeyenler var ama inanın öyle basit olsa herkes yapardı.
Pol34 Kizbebekannesii ben zaten üni döneminde Google’da eğitim aldım öyle başladım sonra ufak stajla girdim Türkiye’de e ticaret pek de bilinmiyorken bildiğim için direkt iyi şirketlerle çalıştım hatta halen ara sıra teklif gelen yerler oluyor. Ben kendi işimi kurmaya cesaret edememiştim ama sonra bi cesaret geldi boş duramadım evde öyle başladım. Yerli yabancı neredeyse çoğu e ticaret pazar yerinin ara yüzünü biliyorum. Geriye satacak ürünleri bulmak kaldı benim için.
Marjinal_Anne2 Bende bir kaç parça kıyafet alıp ilk başta denemek istiyorum çocuk bebek kuyafeti ama nasıl olur nerden başlanır asla bilmiyorum
Pol34 Edanur57 güncel stoklu ürünler satıyorum bi de anlaştığım biri var komşum özel bazı şeyler diktiriyorum evden ona ek gelir oluyor
Birportakalannesi Yeni-anne22 evet canım bu arada çevrem sıfır hiçbir şekilde satış yapamayacak biriyim ve böyle şeylerle ugrasilmasindan da sıkılan biriyim ama yeni grup açan fenomen birinin grubundayim bu şekilde grubun ilkelerinden olunca çok hızlı büyüyorsun arkandan insanlar geldikçe sen yükseliyordu satış zorunluluğu da yok bana çok iyi geldi ihtiyacı olan azimli olana önerebilirim inanın diğerleri gibi değil
Birportakalannesi redife yeni açılan bir gruba üyeyim network açan kişi fenomen ve tanıyorum satış zorunluluğu yok yeni açıldığı için sen ilk üyelerden olduğun için ve arkandan gelen binlerce insan olduğu için hızla büyüyorsun satış zorunluluğu yok sadece marketini değiştiriyorsun marketten aldığın hijyen ürünlerini kendi evine indirimli alıyorsun ve senin arkandan gelenler alışveriş yaptıkça sende para kazanıyorsun hiçbir şekilde satış yapmıyorsun ve büyüyorsun ben bu işlerden zerre anlamayan biriyim ve nefret ederim çevremde yok ama bu farklı
civcivmom Birportakalannesi merhaba nedir hangi marka ? Ve ne kadar kazanılıyor ilk başlarda günlük ?
Birportakalannesi civcivmom gubluk değil canım aylik kazanıyorsun normal işte çalışıyor gibi her ay aynı gün paran yatıyor ibanina homm bitkisel ürünlerini kullandimda özellikle temizlik ürünlerini çok memnunum.benim artık şu şekilde oldu yeni açılan gruba üye oldum ve yeni üyelerden olduğum için altıma bir sürü üye geliyor hızla büyüyorsun satış zorunlulugun yok sadece marketten alacağın ürünleri ordan indirimli alıyorsun. Gorumcem yeni açılan gruba 2 ay önce üye oldu yani ilk üyesi diyebilirim ilk ayı 500 tl ikinci ayı 4000 tl aldı diyebilirim şuan çok memnun