Alvinasevin Slm kizlar yeni anne oldum, sutum cok gelmiyor surekli emzirmemi ve sagmami onerdiler. Siz nasil kac saat da bir emzirrip arkasindan nasil sagiyirsunuz ? Nasil bir duzen kurdunuz ? 🙏🏼
Deletedmom0028 Alvinasevin hayırlı olsun bol bol emzir hiç illa ki saati dolacakmis diye bakma ne zaman isterse emzir 2 saati geçirme özellikle ama illa ki 2 saat olacak diye bişey yok memede az durursa süreyi sahada kısa tutabilirsin bol bol sıvı tüket su özellikle kuru soğan bulgur pilavı yeşil yapraklı sebzeler yulaf rezene sütünü artırır
Seyhancann Canım ben ilk zamanlar uyuyup uyandıktan sonra göğüslerim taş gibi olurdu o zaman önce sağar sonra emzirirdim süt için uyku ve beslenme önemli bebeğini sürekli emzir her ağladığında ve uyudugundada iki saatte bir
Alvinasevin Seyhancann Deletedmom0028 mesela sabah 8 de kalktiginda emziriyorum, tam doymadigindanmi oylen 1/2 e kdr uyumuyor... surekli govsumde kaliyor. sabah emzirip uzerine sagdigim sutu veriyorum ne cikarsa artik...
Seyhancann Alvinasevin canım ilk bir iki ay öyle olur zaten açlıktan emmez güven duygusu için emer karnı tok olsa bile emer gazı varsa emmek isteyebilir gündüz uykusuna pek takılma gece rahat uyuyorsa sorun yok demektir
Deletedmom0028 Alvinasevin doysa bile meme ister can bizde geçtik o yollardan😊 gerçi hala aynı düşkün kilo alıp almadığı çisli bez sayısından günde 5 6bez en az sonra kilo alımından anlaşılır ortalama 800 1000 Gr alırsa 1000 Gr biraz geçebilir de bunlardam anlaşılır. Hem Yenidoğanlar gazı olsa emer seni isterse emer dünyaya alışmaya çalıstigi içinde emer saatlerce memede dururdu oğlum