Hazalkaann 3 gün kuralı yapmayan var mı bide kaç öğün veriyorsunuz tarif alabilir miyim kahvaltı bide akşam için neler veriyorsunuz
Ogrenecekcokseyvar Hazalkaann biz hiç 3 gün kuralı yapmadık 6 aylık oldu 5. Ayda başladık bir gün çay kaşığıyla tattırdım ertesi gün bir sorun olmadıysa yediği kadar yedirdim öğlen uykusuna yatırmadan günde tek öğün yedirdim hep bu ay arttırmayı düşünüyorum . ( kabak havuç patates tatlı patates yoğurt kapya biber peynir ve yumurta yedik şimdiye kadar meyvelerde de şeftali kayısı elma Armut erik üzüm yedi ama şeftali biraz ağır geldi alerji gibi oldu vücudu . ) bizim doktorumuz çok rahat bana herşeyi ver alışsın yok bu ayda bu yenir galan yapma dedi sonradan yemek seçermiş hep öyle yaptım bu arada ilk tek sonra hepsini yoğurtla karıştırıp yedirdim fikir olsun. Ayrıca bu sebzelerden çorbalar tarhana ve yayla çorbası da denedik
gokceokur Hazalkaann 6.5 aylık kızım 7.ayda kahvaltıya geçeceğim.ama peynir yumurta patates gibi çoğu şeyi ayrı ayrı karıştırmadan tattı.suan günde 2 öğün ek gıda biri sebze biri meyve seklinre gidiyoruz.
berennurseli Ben calıstığım icin malesef yapamadım, şu anda hem anne sütü hemde günde bir öğün çorba tarzı veya meyveli muhallebi veriyoruz, kahvaltılara mama sandelyesini bekliyorum gelince baslayacağım insallahh😌
Hazalkaann berennurseli bizde yeni 6 ay olduk ben sabah yoğurt muz pekmez bide ev yapımı bebe büskivi veriyorum akşam için ne yapayım bilmiyorum başka değişik neler yapabilirim acaba bide kaşık mamaları veriyorum içine meyve koyuyorum