Anneoldumm_ Merhaba anneler bebeğim beş buçuk aylık makat bölgesinde beyaz sivilce gibi noktalar var pişik mi oluyor bilmiyorum sadece beyaz küçük küçük noktalar tarif edebildim umarım ne yapmam lazım geçmesi için bilgisi olan var mı
Su4835 Anneoldumm_ pişik kremi olarak mustela mı kullandınız uzun süre ? Bide bazen kakaları asitli oluyor o da yapabilir bizde de vardı uzun süreli mustela pişik kremi minik sivilceler yaptı incıa kullanıyorum Şuan memnunum bide ara ara havalandırmaya çalışın
Bibebek_ Anneoldumm_ dün aynı sorundan ben de post açtım hipokort ve fito adında iki kremi temin edin ikisini karıştırıp sürün günde üç kez 2 günde geçti bizim
caglaaakk22 Bir ara bizdede oldu 4 aylıkken doktor kakanın ph düzeyine bağlı emziriyorsanız sizin yediğinizle alakalı olabilir dedi hamazinc krem verdi kullandık geçti
Anneoldumm_ Agaclargibi bizde el yapımı zeytinyağı yağı büyükler asidi gitsin diye ısıtın diyor el yapımı olduğu için
Anneoldumm_ Su4835 mustela ve sudocrem kullanıyorum evde sudocrem dışarda mustela kaynanama vs gittiğimde
Su4835 Anneoldumm_ ikisinin de içeriği temiz değilmiş maalesef hele sudocremin😓 sadece şiddetli pişiklerde sudocrem tavsiye ediliyor birkaç kullanımlık.