Gamzenur1 Merhaba bebeğim beni emmiyor mama veriyorum ama hızlı kilo almıyor doktoru en az iki saat arayla ver dedi haftasına göre 120 cc içmesi gerek bende üç saat arayla veriyorum ama çok ağlıyor iki saatte bir altmış altmış versem sıkıntı olur mu sizce
edafmo Gamzenur1 bence saatle sınırlamayın ya. Eğer içmek istiyorsa mutlaka icirin, icmeyince zorlarsaniz ya kusar ya da iyice tiskinip uzaklaşır mamadan
Gamzenur1 edafmo ay bende böyle düşünüyorum ama doktor bana çok kötü hissettirdi çok kilolu obez olacak falan dedi kilosu 4700 doğum kilosu 3300
Ozgenizz Gamzenur1 canım doktora bakma sen bebeğine göre hareket et hareketlenmeye başladıklarında kilo alımları düşüyor hele bide yürğdüklerinde önemli olan sağlıklı olması geçen ay bende 11 aylık kızımı götürdüm 3 gündür ağızına birşey sürmüyor die kilosu ortalamanın üstünde yemesin diyor onlara bakarsak çocuğu aç bırakacaklar
edafmo Gamzenur1 harejetlendikce kilo alımı yavaşlayacak zaten bebeğin. Onlar şuan nerden bilsin mama saatini ölçüsünü yazık günah kız
Gamzenur1 Ozgenizz çok şükür sağlıklı ama doktor resmen beni zorbaladı haftaya getirse anaokuluna gönderelim dedim o kadar zoruma gitti ki