Bazar Sibelsahin benimde 2 aylik bende olmadim daha canim yarin doktora gidicem sormam lazim normalmi diye
ozlemky Sibelsahin benimde 3.5 ay oldu hala olmadım 40 kontrolünde sormuştum doktoruma ne Zamana kadar olmam lazım diye 1 seneye kadar normal demişti
hunilimomm Sibelsahin 6 aylık oldu hala olmadım doktor 2 seneye kadar dedi smear felan aldı baktı herşey normal
mervezezee Ya kizlar benim benimde ikinci adeti oldum 40 dan sonra 53 günlükken adet oldum şimdi kızım 2.20günlük gine adet oldum ama az gel iyo pembe pıhtı leke leke şeklinde bi dolu dolu olmadim
Bernaebu Sibelsahin normal bence canim benimde 3 ay 21 gunluk 2 gun önce regl oldum ama bende anlamadim eskiye gore daha fazla oldu bu sefer 😔
Aayyssnnrr Bernaebu bende bebeğim 3 aylıkken oldum şuan 6.5 aylık 4. 'ye olucam doğumdan sonra hep yoğun geldi kanamam ve çok sancılı oluyor ama pis kanı yoğun olarak atıyor zamn geçtikçe azalır diye düşünüyorum ama bekleyip gorucez
Sibelsahin çok teşekkür ederim kızlar her bünye bir değil demekki içim rahatladı en azından 😘 tabi bu süreç ne kadar kısa sürse o kadar iyi ama bakalım