MomK dilaradamla04 benim oğlum da 2 aylık şuan için zeka kartları ve tummy time yapıyorum ama tummy time hiç sevmiyor birde müzikli oyun halısına koymaya başladım günden güne ilgisini çekmeye başladı çıngıraklı şeylerle dikkatini çekiyorum onun dışında şuan yapılacak çokta bişey yok
dilaradamla04 MomK oyun halasının çok araştırıyorum trendyolda türlü çeşit var fakat güvenebilirmiyim bilemiorum o kartları ve Tummy nerden aldınız
MomK dilaradamla04 https://ty.gl/trszgjuch4 Zeka kartlarınıda e bebekten almıştım trendyoldada var ama e bebekte daha uygun
sedasayan1111 dilaradamla04 oyun halısı trendyol da oyun halısı yaz 499 lira olan mavi turuncu bayıldım o kadar iyi ki tummy time kartları da bime gelecekti aktüel de gördüm dur bakalım tarihi ne zaman yazayım sana fiyatı da uygun geldi ondan alacam ben
sedasayan1111 dilaradamla04 20 ekim cuma günü gelecekmiş 89 lira birçok şey daha geliyor hisirtılı kitap parmak kukla bez top bebek kanguru mama Sandalyesi bunlar bakacağım şeyler
dilaradamla04 sedasayan1111 sedasayan1111 bende gördüm sanki hatirliorum ilk fırsatta cuma bakayim bende evim bime biraz uzak sabah erken gidemem belki ama inşallah kalır çabuk tükeniyor
sedasayan1111 dilaradamla04 20 ekim bime gelecek de benim ilçe buraya gelmiyor bile dedim en azından gidip kasiyerle konuşalım gelince ayırsın inşaAllah alabilirsin bebegimizin gelişimi için önemli ve bana da ücret olarak gayet de makul geldi sağlıkla büyütün inşaAllah 🌸
dilaradamla04 sedasayan1111 sizde öyle 🌸tekrardan tesekkur ederim bende ayırtmayı denerim tabi ayirirlarsa
emreozdemir 2 ayı biraz geçtiğinde oyun halısına koyduk başta sadece bakıyordu günde birkaç defa 10-15 dakika oyalanıyordu zamanla ilgisi arttı dokunmaya çalışıyor falan oyun halısının tam zamanı sizin için de :)
dilaradamla04 emreozdemir bizimki şuan tam zamanı gibi geldi banada surekli gözü yujarda etrafta inceliyor her yeri bir yandan da geç mi kaldım diye de dusunuodum buyuzden 🤷♀️