hogwarts 3prenses_annesi ben açtım bi 10 15 dakika izledim bi konteynırdan diğerine geçiyorlar falan sıkıcı geldi kapattım ama sonra ne oluyor bilmiyorum tabi
Sumi 3prenses_annesi Evet çok iyiydi. Bazı sahnelerine bakamadım ama bebeğe birşey olucak diye ödüm koptu☺️ sonu da güzeldi. Yeni anneler ve özellikle hamileler izlemesin ama bence ☺️
Winnithepooh 3prenses_annesi izledim ama kadının tek başına bu kadr şey yapması abartı geldi 🤦🏼♀️ ve eşi nin olduğu konteyner suya girdi sonra aradı nasıl kactida aradı anlamadım orayı sonra bebekle sonra bulunuyor şu içinden çıkıyor bogulmamis şekilde 🤔
Birberenannesi 3prenses_annesi izledim çok güzeldi gerçekten. Bir konteynırın içinde 1 insan var nesini izlicem diye düşünüyorsun ama o hayatta kalma mücadelesi bebeğinin olması hiç vazgeçmemesi falan beni çok etkiledi gözümü kırpmadan izledim.
3prenses_annesi papatyaaybars Ben ilk eşimle izlemeye başladım baktım çıplaklık olacak bu izlenmez dedim kapattım ama merakta ediyorum arkadaşımla gündüz izledik 😂