Uraztos Merhaba kızlar. Doğumdan önce prima alabiliyorduk stok yaptık 2buçuk aylık oğluşum bitmek üzere ve doğumdan sonra maddi olarak sıkıntı çekmeye başladık o yüzden alamıyoruz. Prima’dan sonra neyi önerirsiniz benim gibi geçiş yapan var mı?
tomvejerry Uraztos primadan molfixe geçtim ben çok memnunum ama yeni serisi sızdırıyor diyolar öyle olursa ben neye gecicem bilmiyor valla
sezer2022 Uraztos a101in soffio canım 8li deneme paketi de var bi dene derim,, ama sadece gece yatırırken primanın prcare takmaya devam ediyorum
Wanderlust Uraztos her bebegin cildi farklidir onerilen bezler size pisik yapabilir deneyip bulucaksiniz az az alip pisik durumuna bakarak karar verin sleepy molfix vs bizde direk pisik yapti biz minies aldik 2 senedir minies kullaniyoruz bir kere pisik yasamadik cok cok memnunuz. Prima ve minies favorimiz umarim size de iyi gelir
Anonim41 Uraztos Prima premium çare, sonra Prima pampers ve şuanda da baby turco kullanıyorum çok memnunum:)
Snglkargc_0107 Uraztos bende prima kullandım ilk doğduğunda ama malum fiyatlardan sonra değiştirdik molfixe geçtim yeni paketlerden ama bizde sızdırma vs yapmadı çok memnunum sadece çiş göstergesi yok burda okudum hep memnun kalmamişlar ama bize iyi oldu bebeklerin ciltlerine göre değişkenlik gösterir tabi
Duyulurum Uraztos Primanın prematüre bezi vardı elimde onunla başladık, sleppy, evy Baby, BİM’in bezi olan Jenny willy kullandık hiçbiri pişik yapmadı (2,5 aylık şu an) ama yapabilirdi de. Bu yüzden denemek lazım stoklamadan
misssevval Benim bebeğimin poposu çok hassas değil. Premium care, Aktif bebek, baby turco, a101 soffia ve Molfix kullandık. Soffia ve baby turco bence çok güzel. Prima alamayacaksam o ikisini alırım. Molfix bence kötü kokuyor birde ıslaklık göstergesi yok
MelisasMom Uraztos primadan molfixe geçtim ve hiç dokunmadı ama molfix yeni nesil değil eski nesildi kullandığım, kimse yenilden memnun değil diye sleepy bio naturale geçtim molfixler bitince ve o da hiç dokunmadı gayet beğendim 😊