shrhyt Merhaba yumurta corba yoğurt meyveler falan veriyorum mücver tarzında yiyebilir mi sizce sizler değişik neler yapıyorsunuz
Wanderlust shrhyt evet yiyebilir cok rahat. Kati beslenmeyi destekleyici sekilde ilerlemenizi oneririm pure vs yapmayin
Aysegul93 shrhyt evet yer omlet pankek vb.verirdim ben yerdi. 12 aydan sonra cozuttu hiç bşey yemiyor😀
ftmnr1523 shrhyt merhabalar. Omlet, sebze köfteleri, pankek, kaşık dökmesi, mücver, fırın sebzeler, makarna veriyorum. Elma gibi sert meyveleri buharda haşlayarak, şeftali, muz gibi meyveleri direkt eline veriyorum.
hhacerozer Aysegul93 ayy evet benim kızım da 14 aylık olcak ay sonunda hiç bişey yemiyor ya normalde iştahlı bi bebek ama ne zaman geçer acaba
shrhyt ftmnr1523 yarın deneyim bu pankek bide eline muz falan verme işini yani yapmazsam da corba nereye kadar
aysegul9323 shrhyt nasıl alıştırdığınıza bağlı değişir ama 7. Aydan bu yana kek, mücver, pankek yiyor benim kızım (övünmek için söylemiyorum bu arada🫣 bebekler sandığımızdan daha becerikli😀) Hiç dişi de yok. Az az başlayın hemen kavrayıp yakın zamanda da daha büyük parçaları yiyecektir. Yanında bitki çayıyla ağzını ıslatarak da verebilirsiniz. Yalnızca ara öğün meyve mamalarını blenderden geçirdim şimdiye kadar.