gmzgn Kızlar kızım 15 aylık 1 haftayı geçti ağzında yemek tutuyor yutmuyor tükendim yanı napmam lazım gayet güzel yiyen çocuk bişe oldu anlmadım gitti ne yapmam gerek bilgisi olan yardım lütfen 🙏🙏🙏
Deletedmon_69 gmzgn o bir dönem süreç zorlamadan atlatıcaksınız çok üstüne gitmeden ağzında tutuyorsa su ile geçiştirin yemek yediğini unutturun.
Birberenannesi gmzgn benim kızım da 15 aylık. 1 yaşına kadar herşeyi yerdi ne güzel 1 yaşından sonra ne olduysa oldu ağzından çıkarmaya başladı benimki de. Hiçbişey yemiyo ne yapıcam hiç bilmiyorum.
yldrmbkt1 gmzgn benim kızım da 15 ay 2 haftalık 2 ayı geçti yaşıyoruz hala bu ağzında tutma meselesini hiç bi çözüm bulamıyorum çorbayı bile tutuyor inanılır gibi değil
BaharKarakuzu gmzgn 8 aylık kızım yapıyo hemde her zaman 😂 ayran falan içirmeye çalışıyorum yutsun diye
gmzgn Deletedmon_69 evet aynen öle yapıyorum ağzında tutuğu an bardakla su içiriyorum yada agzna kraker falan verıyorum o şekilde yutarsa yutuyor
gmzgn Birberenannesi evet aynen öle oldu diş çıkartıyor ondan mı dıyorum ama kraker falan yıyor mesela yada agznfa yara mı var diye düşündüm ama adla ağzını açıp gostermıyor
Deletedmon_69 gmzgn hiç belli etmeyin ama ona yut mut tepkisiz kalın daha çabuk unutur. Etki tepki olayını yaşamazsın.
Birberenannesi gmzgn ağzını asla açmıyor dimi bizimki de öyle. Diş mi çıkarıyor napıyo hiç bilmiyorum
gmzgn yldrmbkt1 aynen öyle cidden şu verıyorum kraker verıyorum hani yutsun diye yok onları bile tutuyor şaşırdım kaldım
gmzgn Birberenannesi ağzını açıyor ama saatlerce ağzında bekletıyor yutmadan ben artık pes ediyorum. Yani o şekilde
EAS Benim oğlum da gayet yiyen bi bebekte ne olduysa 1 yaşından sonra oldu yaa ağzında tutuyor tutuyor ve birden yemek şelalesi yapıyor 😅 Yoğurt çok seviyor hemen peşinden yoğurt veriyorum ama sabah kahvaltıları olay yanii