edafmo bulutmomy bebin bebeğim o zamanlarda Max 60cc içiyordu ama genelde hepsini bitiremiyordu Bebeğinizin iştahına göre de değişir durum
mrvyhya bulutmomy aynı durumdayiz bebegimiz aynı bnde mamayı kesmiştim tek süt veriyordum sanırım diynuyor doktor ısrarla verme diyor bana ayına göre kilosuna göre 25 yada 30 CC dedi ama bebeğim doymuyor siz yinede bnce ilk başta çok vermeyin bn ilk 60 CC verdim uyudu baya korktum şimdi 30 bazn 60 gidiyrm
Gldekpnci bulutmomy 90 cc içiyor 3 saat olunca 4 saat olunca da 100 cc içiyor nerdeyse 2 aylık olucak
Sevvl bulutmomy 60 maç 90 90 bile fazla o bebeklerin günlük kalorı miktarı var ki sizide emıyormus bence 60 dan gazla vermeyon 220 250 yemiş sakın uyma bunları çocuğu obez yaparsın kilo alsın diye kapılma benim ikizlerim 7 aylık 7 kilo biri 7 olmadı bile ama sağlıklılar
Themom_ Peripellaa 1 bucuk aylık bebek için çok değil mi benim kızım 1 bucuk aylıkken max 60 cc içiyordu
Xilda Bir de sık emzirmek arttırıyor, bestlak damla da bana fayda etti sanki. Sütünüzün yetersiz olduğunu neden düşünüyorsunuz acaba belki de yeterlidir
bulutmomy Xilda bebeğim kilo verdi yeter diye düşündüğümüzde sonra mama ile destekledik 1 haftada 400 gram aldı🤦🏼♀️
elifmihra112_ bulutmomy bende 2 saatte 40 veriyordum doymuyordu 60 vermeye kokrtim çok gelir diye sma kullanmaya başladım onunla doydu en azından ama bu sefer de 3 gün kaka yapamadı sonra fitille destekledik
nergiz4155 Bebeğin kaka yapmıyorsa elifmihra112_ soğuk sıkım zeytin yağı içir barsaklarına iyi gelir fitil verme
elifmihra112_ nergiz4155 onuda verdim mamaya da koydum fayda etmemişti artık ağrıdan duramafi son çare verdim fitil artk