Naz93 Kızlar bir şey sormak istiyorum işten ayrılıp evi satıp kiraya geçip faiz alıp onunla geçinip biriktirmek ve seneye falan ev almak mı mantıklı yoksa evi satıp yeni bir ev almak mı fikirleriniz önemli kararsız kalıyorum çünkü teşekkür ederim şimdiden
sadeturkvatandasi Naz93 faiz yiyince paranız seneye aynı kalacak ama seneye ev fiyatları iyice uçacak hiç alamazsınız. Kaç para faiz getiriyor belli mi?
Seda_korkmaz06 Naz93 bu devirde hiçbir şey satılmaz bacım😂 gül gibi arabamızı sattık bırak aynı arabayı daha düşük model bile alamıyoruz şuan
Derininannesi32 Ev fiyatları faizden daha fazla artıyor ya ev satıp başka ev almak mantıklı biz öyle yapıcaz en azından
-_Esra_- Evinizi neden satıyorsunuz bu devirde ev almak kolay mı sanıyorsunuz rutubet mi var ne bileyim yeri mi iyi değil bir sebebi olur insanın evini satmasının
Naz93 -_Esra_- ev çok güzel yeri de çok güzel baya da fazla ediyor şu an ama bize iyi gelmiyor evin enerjisi sevmiyoruz bir de işten çıkabilirim evin içinde bana para gerekiyor bir yerden gelir olması da laxım çocukla gezebilmek vs diğer ihtiyaçlar için bir de aylık kredi ödemem var onu döndürmek için açıkçası
Naz93 piremsesssannesi işten çıkmayı çocuğumla zaman geçirmeyi istiyorum bunun ıcın de para lazım var hazırda ama kredi borcum da var yani aslında istediğim çalışmasam da rahatça gezmek harcamak ıcın evi satmak anlatamadım tam da aslında evdeyken de bir yerden para gelmesi diyelim
Naz93 sadeturkvatandasi evet hepsini koyarsam baya güzel para yapıyor şimdi hepsinin fiyatlarını yazmak istemiyorum yanlış anlaşılır diye
SevimliHayaletCasper Naz93 dini hassasiyetiniz varsa faizden kendinizi özellikle çocuğunuzu uzak tutun. Evi niye satmak istiyorsunuz biraz daha detaylı anlatırsanız ona göre yardımcı oluruz
Naz93 SevimliHayaletCasper işi bırakıcam da evdeyken de bir yerden para akışı olmasını istiyorum oğlumla gezmek zaman geçirmek ıstıyorum o yüzden
asrinhatasi Naz93 anladığım kadarıyla mevcut işinizden memnun değilsiniz ve evin parasının faizi ile geçinmek istiyorsunuz. Bence o hataya düşmeyin. Evet faizler çok arttı getirisi yüksek olacaktır ama ev fiyatları da uçuyor. İki sene önce bizim evin arkasındaki site 800bine daire varken şimdi aynı daireyi 4.5milyona satıyorlar. Bence evden olmayın.