sonnenchein Bestiron damla kullananlar kaç damla veriyorsunuz acaba bebeğinize? Benim bebeklerim 5 ay 3 günlük, kaç damla vermem gerekiyor acaba yardımcı olursanız sevinirim 🌸
Mavi10 sonnenchein kilosuna göre demişti doktor tabi 5 damla oluyor bende bestiron kullanıyorum önce 5 damla ile başladım bebeğim kilo aldıkça artı şuan 7 adamla veriyorum 6 aylık
Prenses_Liya sonnenchein Sağlık ocağı mı yazıyor bestiron damlayı dışardan mı alıyorsunuz ne kadara aldnz
sonnenchein Mavi10 aç mı tok mu veriyorsunuz peki? Kızım 6 küsür kiloda ona 6 oğluma 5 vericem o zaman, teşekkür ederim çok🙏🏻
Mavi10 sonnenchein emzirdikten sonra en az yarım saati geçerse veriyorum bu süre uzayabilir de ama yarım saatten az olmasın demir genelde aç karna alınması gerekiyor
buyuyormugercekten Bende bestiron kullanıyorum. 4 aylıkken başka doktora, 5 aylıkken başka doktora gittim. iki doktorda kilo x 2 damla dediler. Yani 5 kilo ise 10 damla, 6 kilo ise 12 damla.
sonnenchein buyuyormugercekten hadi ya.. benim doktorum da tek kilo başına dedi , eczacılara sormak lazım aslında onlar daha iyi bilir