vittirivizzikadamlar 3 ay 19 günlük oğlum bir haftadır gece 2 den sonra saat başı ağlıyor gözü kapalı ağzında emziği var uyanmıyor da ama ağlıyor 4. Atağına mı girdik bilemiyorum sizlerde durum nasıl ben artık perişan durumdayım
EgemenAtam vittirivizzikadamlar Saglik sorunu yok ise evet buyuk ihtimalle atak ve uyku gerilemesi..Haftalardir gecmedi biz de valla zombi gibiyim
klndr Aynı şekilde benimde oğlum kesinlikle uykuya direniyor uymak istemiyor sürekli gezinmek istiyor ilgi oyun istiyor bu dönemde normal
klndr vittirivizzikadamlar geceleri iyiydik son 3 gündür gece de uyanıp ağlıyor uykuda ağlıyor kendini uyandırıyor sallıyorum uyuması için çok zor uykuya dönüyor
vittirivizzikadamlar EgemenAtam sizin de mi 🙄 ayy ne olacak böyle bilemiyorum neden 4. Ay bu kadar zor ki
EgemenAtam vittirivizzikadamlar Galiba ilk atak oldugu icin bu kadar zor😂Bir de uzun surdugu icin olabilir
Arya-lorin Aynı durumdayız 3 ay 19 günlük uyumak istemiyor mama istemiyor huysuz davranışlar çok üzülüyorum aç aç karşımda duruyor mama verdiğim anda ağlama krizleri 😞
Efnnan-66 klndr şuan onu yaşıyorum gakiva durmaksızın ağlıyor çocuk karnı tok gazını da çıkarttım hala bağıra bağıra ağlıyor