Medine1 Kızlar bebeğim beş aylık ve geceleri artık daha sık uyanıyor. Bi saatten sonra da gözleri kapalı ağlıyor. Duruyor, on dk sonra tekrar. Çok yoruyor bu geceler artık beni. Sizlerde nasıl geçti/ geçiyor bu durum?
Glcnnney Yanlış anlamazsan doymuyor olabilir mi acaba. Benim kızım da böyleydi acıktığında sürekli kalkıyordu.
Medine1 Glcnnney yok canım emmiyor zaten mama veriyorum. Bazen zor bitiriyor hatta. Şuan da mesela uyuttum gözleri kapalı ağlıyor çıpınıyor. Emziği takınca geri uyuyor bazen oda fayda etmiyor.
Xxxyyy07 Disleri geliyordur ya da atakdadir. Duzelir bir sure sonra ama bizim oglan 1 yasindan sonra her yarim saatte bir uyanir emerdi 🤣🤣 zor geciyor ama geciyor sonuc olarak
Medine1 Xxxyyy07 ama bu ataklar çok sık gelmeye başladı artık 😃 bilmiyorum elleri sürelli ağzında uyanıkken ama henüz bi şişlik falan yok damağında.
haticesultan Bebeğim 7 aylık oda sık uyanır. Geceden sabaha 7-8 kere emziriyorum. Okuduğum bi yazıda ağlayınca hemen uyanmayın, bazen duymamazlıktan gelin, sırtını pışpışlayıp süt vermeyin falan diyordu ama yok olmuyor