ozmel 2 ay aşısıni oldu sabah doktor calpol yazdi ama bulundugum yerde ki eczanelerde yok. Parol verdi eczaneci aynı zaten ikiside dedi atesi cikarsa eger parol versem bi sorun olur mu
Masalina12 ozmel parol verebilirsin canım sıkıntı olmaz bir çay. Kaşığı ama ateşi çıkmadığı sürece verme benim kızımda çıkmadı ateş
Ozge_5555 ozmel soğuk uygulama yapmayın ılık su ile kompreks yapın ayaklarına limon sürüp çorap giydirin üzeri ince olsun
ozmel Masalina12 inşallah bizde de öyle olur, evet sağlık ocagında da söylediler atesi cikmadikca verme diye
ozmel Gün içinde hemşire aradı ve parol kullanma olmaz calpol ver dedi ama elimde calpol yok şuan ateşi 37.6 ne yapmam lazim
ozmel Kahveseveranne pamukla ve suyla sildim eklem yerlerini biraz düştü gibi oldu yine yükseldi 37.1 şuan ne kadar sürücek bu ateş🙁
ozmel Ozge_5555 pamukla ve suyla boynunu ve eklem yerlerini sildim bir kac kere, ateşi bir 36.5 oluyodu bir de 37. 6 oluyodu şuan 37.1 üstü ince bir tek ayaklarına limon sürmedim ne kadar sürücek bu ates meselesi bi kac gün sürüyor mu
Alina_aaa Bende Calpol istememe rağmen aile hekimi parol yazmıştı. Eczacı aynı etkide dedi ben kullandım bir sorun olmadı
Kahveseveranne ozmel 2 günde sürebilir birkaç saate geçedebilir 6 saat arayla ilaç verebilirsiniz eğer aralarda çok yükselirse ılık bir duş iyi gelir